Bemutatkoznak a KooKoo faliórák + JÁTÉK

november 10, 2011

Egy játék keretein belül örömmel mutatom be nektek a KooKoo (ejtsd: kuku) faliórákat, melyek Karácsony közeledtével kitűnő ajándékötletnek is bizonyulhatnak! Az órák madár- vagy más állathangokon „éneklik el” az időt, hogy kicsikkel és nagyokkal egyaránt megismertessék két- és négylábú „barátaink” hangját. 


"Énekesmadarak"

Az órákon minden egész órához más-más állat tartozik, így a számlapon tizenkét, neves grafikusok által rajzolt és festett állat-illusztráció található. Amikor az óra "egészet üt", az adott állathoz tartozó hangfelvétel szólal meg, tíz másodpercig. Az állathangok eredeti, a természetben rögzített hangfelvételek. Éjszaka azonban kis barátaink is nyugovóra térnek: egy fényérzékelő a sötétedéssel azonos arányban csökkenti a hangerőt, sötétben pedig teljesen elhallgatnak. 

"Kakukk"
"Gyerekvilág"
A kollekciót ötféle termék alkotja: az Énekesmadarak, a Kakukk, a Gyerekvilág, a Trópusi és az Állatkerti állatok elnevezésű órák. Mindegyik típus három különböző variációban kapható: színes műanyag, fa, illetve alumínium kerettel. A honlapra átkattintva azt is megnézheted, melyik órán pontosan milyen madarak/állatok szerepelnek, sőt, még a hangjukat is meghallgathatod! :)

"Trópusi"
"Állatkerti állatok"
JÁTÉK!
Ha kedvet kaptál, és szeretnél madárcsicsergésre ébredni télen is, akkor jó hírem van! :) Egy szerencsés olvasóm a játék keretében most megnyerheti az "Énekesmadarak" fantázianevű, zöld keretes órát, melyhez mindössze egy kérdésre kell válaszolni!

Melyik tizenkét madár hangja hallható az Énekesmadarak nevű órán?
A kérdés megválaszolásához itt találsz segítséget.

Válaszodat az otthonesdekor@gmail.com címre küldd, a teljes neveddel együtt!

Jelentkezési határidő: 2011. nov. 24., éjfél 

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. De jópofa..az Én kisfiam biztosan örülne egy ilyennek! :) Köszi a lehetőséget!E-mail megy. :)

    VálaszTörlés
  2. elküldtem, miután kislányom a monitornál állva minden órára azt mondta, hogy "azt is kérem" :D

    VálaszTörlés