2012. június 29.

Fém és üveg

E két anyag párosítása, a fémes csillogás, és az üveg eleganciája minden stílushoz illeszkedik, és minden enteriőrt feldob. Néhány apró példa következik, okuljatok belőle, vagy épp csak gyönyörködjetek! :)


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt!

Forrás: periodliving.co.uk

2012. június 27.

reKU – egyedi figurák, nem csak gyerekszobába


Ha figyelemmel követitek a gyerekszoba-bemutatókat akár a magazinban, akár itt a blogon, feltűnhetett, hogy rajzfilmhősökkel telifestett falakkal nem találkozhattatok. Ez nem teljesen véletlen. Bár a gyermekek érkezésekor sokaknak jut eszébe a falakat „micimackósra” festeni, ez nem feltétlenül meríti ki a dizájnosság fogalmát. Persze, tisztelet a kivételnek, de általánosságban ez elmondható. Ha már falfestésben gondolkodunk, szakadjunk el kicsit a mesehősöktől! ReKU, alias Neszmélyi Réka figurái garantáltan egyediek, és nagyon bájosak! Egy kis ízelítő:

Réka idén diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem grafika szakának BA képzésén, és a tanulmányok mellett kezdett el gyerekszoba-dekorációkkal foglalkozni. Munkái során azt tartja a legfontosabb szempontnak, hogy minden megrendelőjének személyre szabott, szerethető és otthonos szobát tervezzen a figuráival.
A tervezés során Réka a megrendelőt is bevonja a folyamatba, sokszor konzultál, úgy, hogy a végeredmény olyan legyen, amibe tényleg beleszerethetnek. Réka szerint mindenkinek van saját kedvence, amit szeret is viszontlátni a falakon, ezt mindig igyekszik szem előtt tartani. 

Réka szereti, ha a szülők teret adnak a gyerekeknek is a tervezés közben, és ők is ötletelhetnek. Minden alkalommal próbál a képbe belecsempészni valami személyes élményt, legyen ez akár egy kedvenc állat, ovisjel, karakterjegy, ami ha visszaköszön, már sokkal személyesebbé teszi a szoba hangulatát, mint egy jól ismert mesehős figurája.
Mostanában kezdte el más dolgokon is kipróbálni a figuráit, így zsebtükrökön, bögréken, printeken. 

Réka mindig örül az egyedi és ötletes megrendeléseknek is, hiszen ez mindig újabb izgalmakkal és tanulsággal jár. Ha bárkinek van bármilyen megvalósítandó álma, amiben segíthet, bátran keressétek őt! Facebook oldala itt, blogja itt érhető el!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt!

Fotók: reKU

2012. június 26.

1500-as játék: sorsolás

A blog és a Megapuzzle közös játékán szép számmal vettetek részt, köszönjük a sok helyes megfejtést! A szerencsés nyertes a 37-es számú játékos lett, aki nem más, mint Szakállné Hajni! Gratulálok, övé a lehetőség, hogy elkészíttessen a Megapuzzle csapatával egy 300 darabos, egyedi fényképpel ellátott kirakót!


2012. június 25.

Színes keretes ékszertartók

A közeljövőben igyekszem bemutatni azokat a tárgyakat, amiket az elmúlt időszakban alkottam, de jó fotók híján nem kerültek fel a blogra. Jöjjön most három, igazán vidám, színes keretes ékszertartó! A korábban már bemutatott ezüst keretes ékszertartó mintájára készültek, szintén műanyag hálóval. 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt!

Fotó: Otthon és dekor

2012. június 22.

Luxus Londonban

Egy londoni lakást hoztam mára, sok képpel, és kevés szöveggel. Tetszik, mert elegáns, mégsem túlontúl hivalkodó. Különös kedvencem a Tom Dixon-féle Beat lámpacsalád tagjainak együttese az étkezőasztal fölött.
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt!


Forrás: adelto.co.uk

2012. június 20.

Vállfa újratöltve

Újabb DIY-projektem során, talán meglepő, talán nem, ékszertartó lett belőle. :) Az elkészítéséhez a vállfát némiképp szétszereltem, volt ugyanis egy keresztben futó nadrágtartó része is. Majd méregetés, fúrás, tisztogatás, és a fehér szemes csavarok becsavarozása után a vállfa immár új szerepben tündököl. A csavarkarikákba lehet fülbevalókat akasztani, vagy épp nyakláncot, karkötőt is. Egyébiránt ez a nagyon "basic" verzió, tervezek még mintásakat is. Hogy tetszik?
Részletek:
Végül egy kicsit izgalmasabb szögből.


Ráadásként a nyakláncon a (lila) bagolyka, egészen közelről:


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt!

Fotó: Otthon és dekor

2012. június 18.

1500-an a Facebookon = játék! :)

Annak örömére, hogy nemrégiben 1500-ra növekedett a blog Facebook-oldalának tábora (sőt, azóta már jócskán túl is haladtuk), tartsunk most egy kis játékot! :) A nyereményjátékban a szponzorunk a Megapuzzle lesz, akiket már korábban bemutattam itt a blogon. Mint tudjátok, egyedi fényképes kirakókat készítenek, kiváló minőségben. Most egy 300 darabból álló, saját fényképes kirakót nyerhet egy valaki, egy helyes válasszal és egy kis szerencsével! Részletek lejjebb!Részletek:
1. Lájkold az Otthon és dekor Facebook oldalát itt, és a Megapuzzle oldalát itt!
2. Kattints a Facebook nyereményjátékra, és küldd el a helyes választ, neveddel és e-mail címeddel együtt. A helyes válasz megadásához a www.megapuzzle.hu oldalon találtok segítséget. 

A játék 2012. jún. 25., éjfélig tart. Eredményhirdetés június 26-án lesz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...