Tervek, célok, vágyak 2014-re

január 01, 2014

Boldog, és sikeres évet kívánok Nektek 2014-re! :) Egyúttal köszönöm, hogy velem voltatok 2013-ban, olvastatok, kérdeztetek, kommenteltetek, kattintottatok, lájkoltatok, hozzászóltatok! Remélem, velem tartotok idén is! A 2013-as évben sokminden történt velem, jó is, kevésbé jó is, így a tavalyi év összefoglalása helyett inkább a jövőbe tekintek, és szeretném összegezni, hogy mik azok, amiket szeretnék elérni 2014-ben.
Amit szeretnék 2014-ben:

- Több blogbejegyzést
Az első évhez képest sajnos folyamatosan csökkent a bejegyzések száma. :/ Persze ez összefüggésben van azzal is, hogy régebben akár csak egy képet is feltettem, mára azonban ezt a szerepet átvette a facebook, ahol sokszor naponta több inspiráló képpel is találkozhattok. Ezzel együtt a blogon már csak a nagyobb "gyűjtemények" szerepeltek. Szeretném viszont, ha az ötletek nem vesznének el a facebook tengerében, így igyekszem a legjobbakat feltenni a blogra is.

- Még több hasznos információt, segítséget tartalmazó lakberendezési postot
Mivel úgy látom, ezek a bejegyzések igen népszerűek, szeretném növelni a számukat. Persze egy-egy ilyen bejegyzés mögött sok munka van, remélem, lesz erre is időm.

- Referenciamunkák, tervek bemutatását
Ugyan még nem esett szó róla, de folyamatban van egy lakberendezési projektem is, egy előtér-étkező-konyha átalakítása, mely először csak kisebb átalakításnak indult, mára egészen komolyan belebonyolódtunk. :) De már alakul a végeredmény, remélem, hamarosan képeket is mutathatok róla. 

- Új profilképet
"Hiúságnak" tűnhet, de idén szeretném lecserélni a profilképemet is. Akik személyesen ismernek, tudják, hogy már jó ideje nem vagyok szőke (sőt, ennyire szőke talán sosem voltam, mint a képen), így mindenképpen itt lenne az ideje a cserének. Cserélni viszont csak egy újabb "profi" képre szeretném, ami egy kicsit több szervezést igényel, mint egy kattintás. :)

- Apróbb alakításokat a blogdizájnon
Ezt már nagyon régóta tervezem, és ugyan apróbb alakítások lennének, a "szememnek" mégis hiányoznak, így örülnék, ha hamarosan ezt is sikerülne megvalósítani.

- Befejezni a lakberendező sulit
A végére hagytam a legfontosabbat. Kicsit kacskaringós úton jutottam el oda, ahol most tartok, de a levelező képzés után végre másodéves, nappali tagozatos lakberendező hallgató vagyok, és ha minden jól megy, akkor júniusban végezni fogok. :) Utána pedig jöhetnek a projektek!


Nos, elkezdődött...You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Boldog Újévet kívánok!
  Szeretettel:Hajnalka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Hajnalka! Köszönöm szépen, viszont kívánom!

   Törlés
 2. Kedves Tímea! A múlt év során én ugyan csak "nézegetője" voltam blogodnak, de örömmel keresgéltem ötleteket és találtam is szép számmal. Idén is "Veled tartok" és bár a facebook nem része az életemnek, igyekszem aktívabb lenni hozzászólások tekintetében. Jó munkát és sok sikert 2014-hez! :) Üdv, Angéla

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Angéla! Örülök, ha idén is a blog olvasói között köszönthetlek, igyekszem majd most is rászolgálni! :) Előre is köszönöm az aktivitást, és még egy okkal több, hogy a blog még élőbb legyen: nincs mindenki fent a facebook-on! :) Köszönöm a kedves szavakat!

   Törlés