Bemutatkozik az Endrédi Design + JÁTÉK

október 20, 2011

Az Endrédi Design vezetőjét, Endrédi Noémit a budapesti Királyi Vásáron ismertem meg személyesen, még szeptemberben. A vásárra többek között egy kubai, autós utcarészlettel dekorált háromfiókos komóddal készültek, mely azonnal lenyűgözött. Abszolút egyedi dizájn, gyönyörű színek, profi kivitelezés egy éltes komódon. Izgalmas együttes!


Az Endrédi Design-t korábban Enrdédi Antikvitás néven ismerhette meg a nagyközönség, tevékenységi körük azonban kibővült, így Noémi indokoltnak érezte a névváltást. Hitvallásuk és küldetésük az, hogy szembemenjenek a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzék a kézzel készült bútorok szeretetét. A profi kivitelezésről egyrészt a minőségi olasz ICLA felületkezelő anyagok, festékek gondoskodnak, másrészt azok a képző- és iparművészek, akik a bútorok díszítését végzik.


Új honlapjukon megtekinthető az aktuális választék antik, dizájn, kézzel festett és loft bútorok kategóriában, mégis tevékenységük unikuma az, hogy teljesen egyedi igények megvalósításában is rendelkezésünkre állnak. Örömmel átkárpitoznak nekünk egy régi fotelt, puffot, egyedi díszítést adnak egy bortartónak, komódnak, vagy éppen nekünk kedves mintával (akár tájképpel, portréval) dekorálnak egy kiválasztott vagy hozott bútordarabot. Az igények egyeztetésében látványtervekkel segítenek. 

 
Noémi nagy vágya, hogy gyűjteményének minden egyes darabja megtalálja a gazdáját, és ebben most a blog is szeretne segítségére lenni. Éppen ezért kitaláltunk egy közös játékot nektek!

JÁTÉK!
Az Endrédi Design vezetője, Noémi egy különleges nyereménnyel kedveskedik egy szerencsés blog-olvasónak. A játék keretein belül 20% kedvezményt ajánlott fel egyik bútorukból, melyet közösen választhattok ki. Használjátok ki a szuper lehetőséget, és próbáljatok szerencsét!

A játék részletei:

1.) Lájkold az Endrédi Design és az Otthon és dekor Facebook-oldalát!

2.) Kukkants be az Endrédi Design honlapjára, és küldd el a neked tetsző bútordarab nevét vagy linkjét az otthonesdekor@gmail.com címre.
A játék két héten keresztül, nov. 3., éjfélig tart.

You Might Also Like

0 megjegyzés