Hangsugárzók, másképp

április 22, 2012

A minap (egészen pontosan kedden) egy izgalmas sajtóreggelire voltam hivatalos a blog írójaként. A meghívó az Akusztikus Bútorok bemutatására invitált, melyek új termékek a lakberendezés palettáján. Mindig örülök, ha egy sajtóbemutatón nem csak a magazin munkatársaként lehetek jelen, hanem a blog szerzőjeként is, így örömmel mondtam igent a meghívásra. A tárgyakat egy kis felvezetés után a konstruktőr, Bizsók Vajk mutatta be. Lényegük, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható, nem túl változatos külsővel rendelkező hangfalak, hangsugárzók helyett teljesen egyedi termékeket gyártanak, akár a megrendelő ízlésére, akár egy enteriőr stílusára szabva, kiváló hangminőséggel párosítva. Nekem ez a fekete-fehér, csipkével díszített darab lett a kedvencem:
De egy hangsugárzó akár egy "kép" is lehet a falon:Sőt, egy puff is lehet mélysugárzó:


A konstruktőr, Bizsók Vajk itt az egyik legújabb terméküket mutatta be, melyet Somogyi Réka selyemfestő képével díszítettek. A kép egyetlen mozdulattal kivehető a keretből, így akár cserélhető is, más-más színű, mintázatú képekkel.Somogyi Réka selyemfestő mesél a közös munkáról:


Nekem különösen tetszett, hogy abszolút profi hangzású termékekről van szó, és hogy egy hangsugárzó az egyedi tervezés és kivitelezés révén tulajdonképpen bármilyen formát ölthet - lehet kép, puff, lámpa, vagy bármilyen stílusú és formájú tárgy. Mindemellett pedig jó látni egy csapatot, akik a válság ellenére is lelkesen alkotnak, és újdonságokat hoznak létre. Én drukkolok nekik! (További infó itt!)


Fotók: sajtóközlemény (1-5.) Visontai Márton (6-8.)

You Might Also Like

0 megjegyzés