Megújult a Jam Home kínálata és honlapja!

november 13, 2012


A szegedi Jam Home lakberendezési üzlet webáruháza a hétvégén teljesen új külsőre váltott, és kínálatuk is megújult. A személyesen hozzájuk látogató vásárlókat már új helyen is várják, a Szeged, Horváth Mihály u. 8. szám alatt, ünneplőbe öltözött kirakattal és üzlethelyiséggel. 

Megtalálhatók náluk a koptatott francia elegancia jegyében született lakásdekorációk, bútorok, lámpák, lakástextilek, konyhai termékek, karácsonyi díszek, dekorációk, saját műhelyükben egyedi kézműves ajándékokat, valamint betűpárnákat készítenek, utóbbi a védjegyükké is vált. Hozzájuk látogatva érdemes "belekóstolni" a hangulatba: szőrme takarókat simogatni, közben forró puncsot, kávét kortyolgatva. Különleges "édességeiket" szintén maguk varrják: illatos bonbonjaik, mézeskalácsaik nemcsak szépek, funkciójuk is van: telefondíszként, kulcstartóként vagy kitűzőként szolgálhatnak a mindennapokban. Advent idején különböző programokkal, mézeskalács kiállítással készülnek az érdeklődőknek. Nézz be hozzájuk, vagy barangolj a honlapjukon!

Webáruházukban most akcióval várnak! A honlapon rendelőknek vásárlási értéktől függetlenül 1000 Ft értékben külön ajándékot csomagolnak a rendelés mellé! :)


Fotók: Jam Home

You Might Also Like

0 megjegyzés