Megszületett a "Nyerj tervet!" pályázat nyertese

április 04, 2013

Igen hosszú ideig tartott, ezért utólagosan is sűrű elnézést kérek azoktól, akik jelentkeztek, és vártak a sorsolásra. Ma végre megszületett a "Nyerj tervet!" játék nyertese, aki nem más, mint Kata, aki kisfia szobájával pályázott. A játékra több gyerekszobával is neveztek, így nagy esély volt rá, hogy végül gyerekszoba lesz a szerencsés. Engem pedig nagyon inspirál a szoba újratervezése, hiszen Kata kérése, hogy a szőnyeget tartsuk meg, erős kötöttségnek tűnik, ugyanakkor izgalmas lesz ebből kihozni egy klassz kisfiúszobát. Gyanítom, ilyen szőnyeg több kisfiúszobában is lapul a földön, és remélem, a végeredmény mások számára is inspiráló lesz. Íme, innen indulunk:Kata elképzelései a következők:

"Kisfiam szobáját szeretnénk átalakítani. Most másfél éves, a mostani nagyon babaszoba, lassan másra lenne szüksége. A szoba paraméterei: szélesség: 297 cm, hosszúság: 420 cm, magasság: 265 cm. Mivel tetőtér, a tető dőlése 210 cm-nél kezdődik a szoba hosszúságától, így 210 cm-en már dől. A parapetmagasság: 103 cm
A padlószőnyeget szeretném megtartani, esetleg ehhez lehetne színben hangolni a berendezést, pl zöld-kék csíkok a falra. Bútorokból fehér, vagy natúr faszínű bútorok lennének a legjobbak, vagy esetleg kék, zöld. Kellene lassan egy nagyobb ágy, kisasztal, kisszékek, játéktárolók.
Épp Kisvakond rajongó, de nem szeretnék ilyesmit a falra festeni, inkább csak kiegészítőként, vagy nekem nagyon tetszik a mostanában annyira divatos bagoly-motívum. Összességében egy kicsit színesebb, vidámabb, nagyfiúsabb, de praktikus szobát szeretnék, kék-zöld-natúr fa vonalon, de persze más ötletre is nyitott vagyok."

Nos, ezen paraméterek mellett, és az igények figyelembe vételével igyekszem a szobát újratervezni. Hamarosan jelentkezem, hogy mire jutottam! :)

You Might Also Like

0 megjegyzés