Flamingós tapéták

július 15, 2013

Ma egy különleges hét veszi kezdetét a blogon, olyan, amilyet már sokszor terveztem, idő (& ezáltal összeszedettség) hiányában azonban még nem volt rá példa. Ez a különleges hét egy úgynevezett "tematikus hét" lesz, amikor egy adott téma köré csoportosítom majd a posztokat. Ez a téma most a "flamingó" lesz, amely a nyár egyik slágere a lakberendezésben is. Kíváncsian várom, hogy mit szóltok majd a tematikus héthez, és hogy szeretnétek-e majd folytatást! :)

Szóval, a flamingó a lakberendezésben: ha a faldekorációt nézzük, a flamingós tapéták jó ideje jelen vannak a Cole&Son tapétagyártó cég kínálatában, a Contemporary I. elnevezésű tapétacsalád 4 tagjával. (Ebből 3 látható az alábbi montázson balra fent, a kis képeken.) Tavaly nyáron azonban megújították a termékcsaládot, és a korábbiak mellé csatlakozott a Contemporary Restyled kollekció, amelyben 4 új flamingós minta is helyet kapott. (Ebből szintén 3 látható az alábbi montázsban, a pasztellrózsaszín, pasztellkék, valamint a fehér alapú.)


A flamingós minta önmagában eléggé "töménynek" tűnik, azonban szerintem egy-egy kiemelt falon, falszakaszon alkalmazva nagyon hatásos dekorációs elem. A berendezés és a kiegészítők harmóniájára persze figyelni kell, érdemes sok fehéret, bézst, szürkét, pasztell színeket alkalmazni mellettük, de a kiegészítőkben a rózsaszínt, pinket is erősíthetjük. Az alábbi enteriőrök igazolják, hogy jó választás lehet! 

Ez a hét tematikus a blogon, és a flamingók körül forognak a bejegyzések:
Flamingós papírtáska

Flamingós kiegészítők 


Forrás: amiotthonunk.hu, cole-and-son.com, pinterest.com

You Might Also Like

0 megjegyzés