Hotelmusta: Plaza Hotel Ljubljana

szeptember 25, 2013

Ami késik, nem feltétlenül múlik. :) A szokásos "nyaralós" bejegyzések elmaradtak ugyan a nyáron, de az ősz beköszöntével szívesen pótolom őket. Idén nyáron augusztus végén tudtunk elutazni nyaralni, ezúttal Észak-Olaszországba látogattunk, ahová autóval mentünk, Szlovénián keresztül. Útközben a tavaly épült Plaza Hotel Ljubjana-ban szálltunk meg, melynek fotóit szívesen osztom meg veletek, hiszen a hotel igazán "egyben van", ráadásul ár-érték arányban is kedvező. A hotel jellegzetessége a ferde és keresztben futó vonalak, melyek következetesen végigvonulnak az épület homlokzatán és a belső dizájnban, sőt, még a mélygarázsban is. Íme egy-két saját fotó a hangulos fényekkel rendelkező szobáról, valamint az épületről:


 


A hotel hivatalos fotói persze ennél sokkal izgalmasabbak:Impozáns az előtér és a recepció, ügyes módon itt dupla a belmagasság.


Fent az étterem rész található, a két szintet pedig szépen összeköti az áttetsző dekorációs elem.


Egy saját fotó a bár részről:


És ismét a hivatalos fotók. Az étterem résznél a hatalmas egyedi lámpák tetszettek leginkább, így a félköríves foteleknél reggeliztünk, az óriás függeszték alatt. :) Ha megfigyelitek, a mennyezet burkolatán is visszatérnek a ferde vonalak.
A szobák kényelmes méretűek, praktikusak, és szintén nem nélkülözik az egyedi dizájnt és beépítéseket. Szóval, ha Szlovéniában jártok, ajánlom a Plaza Hotelt, jó a reggeli, és kedvesek a recepciós fiúcskák is! :)

Fotók: saját (3), booking.com, plazahotel.si

You Might Also Like

0 megjegyzés