Gardenexpo 2014 - Orchidea Ünnep

április 18, 2014

Kicsit megkésve, de csodás képeket mutatok az idei GardenExpo-ról. Az Orchidea Ünnep koncepciójának kialakításán ugyanis a Junior Art Centerből ismerős kolléganőim dolgoztak, így egy kicsit "belülről" is megismerhetitek a kiállítást, és néhány kulisszatitokra is fény derül.A hat stand tervezése és kivitelezése Fehér Adrienn és Laszli Adrienn nevéhez fűződik, akiknek négy hetük volt a tervezésre, és mindössze három nap a kivitelezésre. A legnépszerűbb és legtöbbet fotózott stand a nyitóképen is szereplő, ünnepi tematikájú "Esküvő" stand lett, mely megjelenésében a szabadtéri esküvők hangulatát idézi, elegáns hangulatban. A stand fő attrakciója a különleges orchideákból alkotott menyasszonyi ruha lett, valamint az év színében pompázó torta, illetve az asztalok fölött függő pom-pomok.   

 


Az "Orchidea Liget" nevű standon az orchidea-különlegességek kaptak helyet, fás, parkos hangulatban. Helyet kaptak úszó orchidea-szigetek, és a napvitorla árnyékában megbúvó kerti pad is.Az "Orchidea Enteriőr" standon bútorok, kiegészítők is helyet kaptak, egyik oldalán loft, másik oldalán mediterrán elemekkel.A "húsvéti stand" színes, vidám lett, kosárban elhelyezett orchideákkal, festett tojásokkal, virággal díszített kis hintával, szekérrel, és persze a nyuszik sem hiányozhattak. A "Japán" standon a japán kertek egy kevésbé ismert eleme, a Yatsuhashi (nyolc híd) került bemutatásra.
A "bonsai" stand nem teljesen úgy valósult meg, ahogy Adriék elképzelték, de ebben is voltak szép részletek, és persze szép bonsai-ok.


Összességében tehát nagyon színes, és szép volt az Orchidea Ünnep. A fotókat látva nekem az esküvői stand tetszik legjobban, de különlegesnek tartom a bútorokkal kombinált standot is. Ti jártatok kint a kiállításon? Mi tetszett leginkább?

You Might Also Like

0 megjegyzés