22 négyzetméteren is lehet!

június 24, 2014

Mit lehet kihozni 22 négyzetméterből? A szinte egy szobányi alapterületet okosan használva élhető és hangulatos teret, tereket alakíthatunk ki. Nézzük a trükköket! Az szinte bizonyos, hogy a lakás egyetlen szobája többfunkciós lesz, ahol a különböző funkciók jól megférnek egymás mellett. A fotókon úgy tűnik, hogy a konyha és a nappali között szinte "táncolni" lehet, sokat segítenek ebben a világos színek, a hatalmas ablakok, valamint a zárt szekrényelemek nyújtotta rendezettség.A zárt gardróbszekrényben egy ember ruhái kényelmesen elférnek. Az alaprajzon látható, hogy a lakásban van még egy gardrób, az előszobában, a bejárati ajtóval szemben.


A hófehér, modern konyhabútor és gardróbszekrény szépen háttérbe simulnak a klasszikus vonalú étkezőszett mellett.
A konyhabútor a nagy belmagasságnak köszönhetően szinte a mennyezetig ér, nagyjából 3 méter magas lehet. Fent kiváló helyet nyújt a ritkán használt holmiknak. A míves tükör szép párja az étkezőszettnek.


Egyszerű, de szép mozaikcsempe alkotja a konyhai hátfalat.


Szintén a nagy belmagasságnak köszönhetően van lehetőség galériaépítésre. Alul a kanapé, és így a nappali, fent a hálórész kapott helyet. Jó ötlet a könyvespolc, mely egyben meggátolja a leesést is.


A hálókuckó puritán, de a célnak megfelel.


A fürdő modern, és a szükséges funkciók a mini alapterületen kényelmesen elférnek.


És íme a lakás alaprajza.


Nos, hogy tetszik?

Ha neked is kislakásod van, és szeretnéd kihozni belőle a legtöbbet lakberendező nélkül, akkor ajánlom a Kislakás-tervező e-book-ot, mely lépésről-lépésre vezet végig a lakberendezés folyamatán! :)
http://www.otthonesdekor.hu/kislakas-tervezo/Forrás: nicety

You Might Also Like

2 megjegyzés