Koppenhága 2. - Normann Copenhagen

július 24, 2014

A Normann Copenhagen márkát (weboldaluk itt) már jó ideje ismerem és szeretem, így üzletükbe mindenképpen szerettem volna ellátogatni. Egy márkaboltjuk van Koppenhágában, de termékeik számos lakberendezési üzletben megtalálhatók, sőt, sok más országban is népszerűek, egyes termékeik (főként a kisebb tárgyak, kiegészítők) itthon is kaphatók. Íme, egy kis ízelítő a shop-ból:
A bejáratnál egyáltalán nem kell csodálkozni a sok bringa láttán. Koppenhágában a biciklizésnek nagy kultúrája és hagyománya van, rengetegen járnak kétkerekűvel a városban. Az üzletbe egy hosszabb folyosón keresztül juthatunk be, ahol kétoldalt már felsorakoznak a kiegészítők.


Majd beljebb lépve kitárul a tér, és a kisbútorokat, székeket, kanapékat is szemügyre vehetjük, és ki is próbálhatjuk.


Ez a kedvenc fotóm az üzletről. A boltíves, nagy belmagasságú, klasszikus térben kifejezetten üdítőek a letisztult formavilágú darabok. Kedvenceim a lámpák a lépcső felett, mely az alagsorba vezet, itt jelenleg a leárazott termékek kaptak helyet.


A másik oldal:


Lámpák, még egyszer:


Visszatekintve, a bejárat felé:


Illetve újra a bejárati folyosón. Ezeket az origami jellegű lámpákat is szerettem, főként így együtt:


Kiemelt termékek a "kirakatban", a bejáratnál: egy étkező, valamint egy nappali részlet, hasonló, virágos mintás ülőalkalmatosságokkal, "zsúrkocsikkal", és a lenti képen a jól ismert "zsebekkel".Az üzletből nagyon szerettem volna hazahozni is valamit, de túl nagy csomag lett volna, repülővel utazva végül nem vállaltuk be. Azért bízom benne, hogy más úton-módon még eljuthat hozzám a vágyott darab, így erről majd később mesélek! :)

Ha ti is ellátogatnátok ide, a pontos cím:
Østerbrogade 70
2100 København Ø

A Koppenhágás sorozat további részeit ITT találjátok!
Fotók: saját

You Might Also Like

0 megjegyzés