Mini gardrób

október 31, 2014

Ha gardróbokról van szó akár itt, akár a facebook-oldalon, sokszor felmerül, hogy igen ám, könnyű annak, aki sok hellyel rendelkezik, és van lehetősége akár egész gardróbszobát berendezni. Jelentem, annak is lehet szép gardróbja, akinek kevés hely áll rendelkezésére, az alábbiakban erre mutatok példát, és néhány tippet is adok hozzá! :)

Íme a csodagardrób. Mini ugyan, de annál szebb:


Nézzük meg a megvalósítás menetét is. A helyiség egy aprócska, fa vagy laminált padlóval burkolt, fehérre festett szobácska volt. 


Ezt átfestették egy finom barnás árnyalatra, és sötétbarna szőnyeget kapott. Az aprócska helyiségbe egységes, fehér színű polcok kerültek. 


A ruhákkal és kiegészítőkkel "berendezve" pedig ilyen:


Hogy mi a titok? Elárulom a trükköket, amitől ilyen szép:
- A szőnyegpadló puhítja, nőiessé teszi a helyiséget
- Az egyforma megjelenésű, fehér polcok egységes megjelenést adnak
- A szintén egyforma fehér vállfák is erősítik a rendezettséget
- A szépen hajtogatott, válogatott ruhák is hozzájárulnak az összképhez - érdemes a ruhákat időről-időre átválogatni, hiszen az évek óta fel nem vett darabokat feleslegesen tárolgatjuk
- Némi zárt elem: a kép bal alsó sarkában látható egy háromfiókos elem, itt tarthatók a fehérneműk, zoknik, sálak, sapkák, stb., ill. a kevésbé dekoratív ruhadarabok
- Érdemes egy kis leülős szépítkezősarkot is kialakítani, egy polccal/asztalkával, ülőkével. Itt lehet a helyük az ékszereknek, sminkeknek, parfümöknek isHa kedvet kaptok egy mini gardrób kialakításához, vagy egy kis rendezgetéshez, már megérte megírni ezt a kis anyagot! :)


Forrás: blogg.skonahem.com

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Kb. tizedjére tértem vissza megnézni ezt a bejegyzést, annyira tetszik a mini gardrób :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon cuki lett! Látok benne ötleteket. Köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem a saját érdemem, csak a bejegyzés, de örülök, ha tetszik! :)

   Törlés
 3. Örülök, hogy rátaláltam az inspiráló írásodra. Én is már hetek óta ezen rágódom, hogy lehet 2 négyzetméterből gardróbot kihozni. Segítettél, köszönöm!

  VálaszTörlés