Szuperelegáns Ikea játékkonyha

március 25, 2015

Az Ikea Duktig játékkonyháját szerintem sokan ismeritek, de ennyire jó tuning-verziójával én sem találkoztam eddig. Ugye, hogy ezt még felnőttként is megirigyelnénk? Hófehér konyha, metrócsempével, fahatású munkalappal, csodás aranyszínű kiegészítőkkel, fehér porcelánokkal, zöld növénnyel, dizájnos konyharuhával... Hm? :)Íme az eredeti verzió:
És a feltuningolt, elegáns verzió részletei. A kiskonyha fa részeit is fehérre festették, a kiegészítőket, mint a csap, mosogató, tűzhely pereme, lábak, aranyra fújták. A fogantyúkat lecserélték egy elegánsabb verzióra, szintén aranyra fújva. A pult sötétebb színű, fahatású borítást kapott, illetve megtoldották egy hátfallal is, ami pedig metrócsempe mintázatú lett. Plusz, két kis ledes világítást is kapott a kiskonyha. Ugye, milyen jó lett?


Forrás: babiekinsmag.com

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Tényleg klassz, de 30 ezerért vesszük és még költünk rá néhány ezret, pedig pofon egyszerű lemásolni használt komódból és bútorlapból.Ehhez az átalakításhoz ki is kellett szerelni a mosogatót, a csapot. Szóval volt vele munka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Giudi953! Vehetjük használtan, vagy akár örökölhetjük is, ez esetben ráfér a tuning! :) A DIY-verziókat ismerem én is, valóban nagyon jók vannak köztük, de azt sem tartom elvetendő ötletnek, hogy egy késztermékből hozzunk ki többet. Ez most erre volt példa. Üdv, Timi

      Törlés