2015. március 25.

Szuperelegáns Ikea játékkonyha

Az Ikea Duktig játékkonyháját szerintem sokan ismeritek, de ennyire jó tuning-verziójával én sem találkoztam eddig. Ugye, hogy ezt még felnőttként is megirigyelnénk? Hófehér konyha, metrócsempével, fahatású munkalappal, csodás aranyszínű kiegészítőkkel, fehér porcelánokkal, zöld növénnyel, dizájnos konyharuhával... Hm? :)Íme az eredeti verzió:
És a feltuningolt, elegáns verzió részletei. A kiskonyha fa részeit is fehérre festették, a kiegészítőket, mint a csap, mosogató, tűzhely pereme, lábak, aranyra fújták. A fogantyúkat lecserélték egy elegánsabb verzióra, szintén aranyra fújva. A pult sötétebb színű, fahatású borítást kapott, illetve megtoldották egy hátfallal is, ami pedig metrócsempe mintázatú lett. Plusz, két kis ledes világítást is kapott a kiskonyha. Ugye, milyen jó lett?


Forrás: babiekinsmag.com

2 megjegyzés:

  1. Tényleg klassz, de 30 ezerért vesszük és még költünk rá néhány ezret, pedig pofon egyszerű lemásolni használt komódból és bútorlapból.Ehhez az átalakításhoz ki is kellett szerelni a mosogatót, a csapot. Szóval volt vele munka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Giudi953! Vehetjük használtan, vagy akár örökölhetjük is, ez esetben ráfér a tuning! :) A DIY-verziókat ismerem én is, valóban nagyon jók vannak köztük, de azt sem tartom elvetendő ötletnek, hogy egy késztermékből hozzunk ki többet. Ez most erre volt példa. Üdv, Timi

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...