Konyhakiállítás a hétvégén!

március 03, 2016

Ha felújítás előtt állsz, vagy épp csak imádod a lakberendezéssel kapcsolatos újdonságokat, akkor a hétvégén (március 4-5-6.) megrendezésre kerülő Konyhakiállítást bátran ajánlom! Néhány év kihagyás után idén végre nekem is lesz alkalmam ellátogatni a kiállításra, és kíváncsian várom, hogy mivel rukkolnak elő a kiállítók! A szervezők ugyanis számos újdonság bemutatásával kecsegtetnek, többek között olyan bútorokkal, gépekkel és eszközökkel, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, mindennapi kényelmünket is szolgálják, és még élvezetesebbé teszik az otthoni főzést.


Nem kétséges, hogy otthonunk helyiségei közül a konyha központi szerepet tölt be, mindennapi életünk fontos helyszíne, gyakran az étkezővel, nappalival szoros egységben. Az aktuális lakberendezési trendek természetesen visszaköszönnek a konyhában is, azonban 2016 fő irányvonala az egyszerűség eleganciáját hirdeti, amelyben minden letisztult, kézre álló, és praktikus. Az elegancia pedig elsősorban a minőségi anyagokban, harmonikus színpárokban, valamint a gyönyörű formatervezésben nyilvánul meg. Divatosak a csillogó, fényes felületek, a kiegészítőkön pedig az ezüst, a réz, a bronz és az arany árnyalatai is hódítanak! 
A kiállításra érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu honlapon, ugyanis értékes nyeremények is gazdára lelnek a regisztrálók között! :)

You Might Also Like

0 megjegyzés