Virágos ötletek

április 10, 2016

Az utóbbi időben egyre több virágos ötlet jött szembe velem, gondoltam, megosztom veletek is. :) A szépen kidolgozott, élethű művirágok egyre divatosabbak, és kreatív ötletek megvalósítására sarkallanak. Most három példát mutatok arra, hogyan használhatod fel őket dekorációként:

1.) Virágos monogram: a nappali, vagy akár a kislányszoba dísze lehet egy apró virágokkal kirakott betűforma. A kartonpapírból készült alapot fesd le fehérre, vagy a virágokkal harmonizáló színűre, és töltsd ki kisebb-nagyobb virágfejekkel!


2.) Virágos függöny: igazán üdítő látvány egy virágokkal ékesített függöny valamelyik központi helyiségben. Egyszerűen csak varrd fel a virágfejeket a függönyre, az aljához közelebb sűrűn egymás mellett a nagyobbakat, majd felfelé egyre kisebbeket, és egyre elszórtabban.


3.) Virágos lámpaernyő: ha van egy megunt asztali lámpád, amit szívesen feldobnál, akkor egyszerűen csak ragassz a lámpabúrára virágfejeket! Igazán mutatós lesz, ha különféle színű és típusú virágokat párosítasz egymással!


Nos, melyiket próbálod ki? :)


Forrás: pinterest

You Might Also Like

0 megjegyzés