Újra itt!

augusztus 17, 2016

Hosszú hallgatás után ismét élet költözik a blogra! :) A "nyári szabadság" igen hosszúra nyúlt, ilyen sok időt még sosem hagytam ki, mint most.. De olyan észrevétlenül teltek el a napok egymás után, hogy először azon kaptam magam, hogy hopp, kihagytam egy hónapot... Aztán az egy hónap közel háromra nőtt.

Most viszont "megelégeltem" a dolgot, erőt vettem magamon, és a "szabi" után folytatom ott, ahol abbahagytam! :) A kihagyás oka egyébként a sok teendő mellett abban is keresendő, hogy egy ideje már egy új felületen (a weboldalamon) dolgozgatok, ahová szeretném majd a blogot is átimportálni. Viszont amíg nincs teljesen kész, addig halogatom a dolgot, ide pedig már nem volt túl nagy motivációm írni. Egészen eddig! Belátom, hogy a weboldal még egy darabig készül, addig pedig jobb lesz, ha folytatom itt. :)

Nos, hogy lássátok, a köztes időben történt ez-az, íme egy kép rólam, és egy óriási lámpáról! Láttatok Ti már ekkora lámpát? Mert én nem, gyorsan le is fotózkodtam vele! :) A kép egyébként egy bergeni szálloda halljában készült, idén ugyanis Norvégiában töltődtünk kicsit, kiszakadva a hétköznapi mókuskerékből. A dizájnboltokat idén sem hagyhattam ki, így tervezek egy kis üzletmustrát is, de szigorúan egy bejegyzésben, a sorozatok mostanában kevéssé jönnek össze! :)You Might Also Like

0 megjegyzés