3 tojásdíszítési ötlet

április 05, 2017

Az alábbiakban három, szerintem nagyon klassz tojásdíszítési ötletet mutatok, amelyekkel viszonylag könnyen alkothattok valami egyedit. Nézzük is! :)

1.) "Unikornisos" tojások: az unikornis-mánia már a szezonális dekorációkban is megmutatkozik, készíthetsz például unikornisos húsvéti tojást. Ehhez a szarvat tartom viszonylag nehezebben beszerezhetőnek, de azt pl. el tudom képzelni, hogy aranyszínű fóliából legyen 'csavarintva".


2.) Virágfejekkel díszített "arcok": ha a fenti ötlet alapja tetszett, azonban az unikornis túl sok lenne, egyszerűen virágfejeket is tehetsz a feltört, festett tojásokba. Rendkívül mutatós, főként, ha sokat teszel egymás mellé. Élő virággal a legszebb, viszont ha te tartósabb dekorra vágysz, akkor használhatsz akár művirágot is.


3.) Drótból hajtogatott nyuszifülek: ha szívesen "hajtogatsz", és ügyesen bánsz akár a dróttal is, mint alapanyaggal, akkor ajánlom ennek az ötletnek a megvalósítását. Készíts a tojás méretéhez illő "koronát", majd készíts rá dupla nyuszifület! Igazán bohókás, natúr tojásokat használva pedig naturális hatású is.


You Might Also Like

0 megjegyzés