Szelíd szívek

február 11, 2011

Valentin-nap közeledtével mutatok néhány egyszerű, és egy-két "munkásabb" ötletet is arra, hogy hogyan, mivel dekorálhatjuk a lakást, ha szeretnénk párunknak ezen a napon eggyel többször kimutatni, hogy fontos számunkra. Az itt bemutatott fotók véleményem szerint a közelgő naptól elvonatkoztatva is értelmezhetők. Ha a szívek helyett virágokat, levélformákat vágunk ki, más színekkel akár tavasszal-ősszel is kedvünkre lehetnek!

Elsőként néhány gyertyás ötlet. A mécsesek jól jönnek a romantikus hangulat megteremtéséhez! :) Az egyszerű, üvegtartóba helyezett teamécsest vonjuk be nyitott kockaformára hajtogatott papírral, melyből előzetesen mintákat, betűket vágtunk ki. Ha többet készítünk, akár szavakat is kirakhatunk!


Egy egyszerű gyertyát is dekorálhatunk különböző papírból kivágott szívekkel, melyeket kisebb-nagyobb drótdarabokkal kötünk át, majd egymáshoz.


Akinek nincs túl sok kézügyessége, az is alkothat szépet, ha egy üvegváza aljába színes, szív alakú mécseseket (szappant) szór, majd vízzel megtölti. Az így előkészített üvegedénybe már csak a virágokat kell stílusosan belehelyezni.


A dekoráció igen egyszerű módja, ha füzéreket készítünk különböző színű, mintájú papírokból, és ezt aggatjuk egy megfelelően látványos helyre.


Jómagam nem vagyok "pirosimádó", így csak egyetlen valódi piros szíves ötletet hoztam. A füzér készülhet papírból, de akár vékonyabb falemezből is!


Ezt a szép, világítós füzért nem tudtam kihagyni az összeállításból! Jól jön hozzá egy karácsonyi égősor, és néhány tortapapír, amiből szíveket és köröket vágunk ki. A kiollózott formákat egyszerűen aggassuk az izzókra, de figyeljünk rá nehogy meggyulladjon!


Mivel a lila a kedvencem, ezért egy lilás dekorációt is mutatok! Az ajtódíszen néhány kedves szó és egy rövid üzenet várja a házhoz érkezőt.Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt!
 
Forrás: marvelbuilding.com (1), povertyhollowprimitives.com (3), thefrisky.com (1), wunderweib.de (2),

You Might Also Like

0 megjegyzés