Fadekor a gyerekszobába

május 29, 2011

A gyermekszoba jó terep dekorálás szempontjából, hiszen itt aztán szárnyalhat a fantázia! A falfestés, matricázás jó ötlet, de a mesefigurák helyett mást javaslok a falra: legyen például lombos fa a dekoráció, madarakkal, állatkákkal. Választhatunk matricát is, de ügyeskezűek maguk is nekiállhatnak a fa megfestésnek. Ha festjük, pasztellszíneket javaslok, ezek ugyanis nyugtatják a szemet. Íme, néhány inspiráló példa, ha a gyerekszobába dekorfát szeretnénk! Üdv a lurkóknak gyermeknapon! ;-)














Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt

Forrás: babygadget.net (1), decal8.blogspot.com (1), creaturecomfortsblog.com (1), cocooncouture.com (1), whileiwork.wordpress.com (1), momblognetwork.com (1), colorfulkidsrooms.com (1), pinterest.com (1), smonkyou.com (1), wallstale.com (1), walldecals.name (1), homedecorg.com (1)

You Might Also Like

3 megjegyzés

 1. Hol lehet ezekeket a falmatricákat kapni? Nagyon tetszenek!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Kérdező! A fotókat külföldi oldalakon találtam, de nálunk is kaphatóak hasonlók. Javaslom, hogy keress rá a falimatrica szóra a google keresőjében, és nézd át néhány falimatricával foglalkozó cég kínálatát. Én például itt találtam egyet: http://www.wallies.hu/products/gyerekszoba_dekoracios_tapeta_falimatrica_erdei_magassag_mero_366
  Üdv: Timi

  VálaszTörlés
 3. Only wannа comment that yοu have a vеry nice
  іnternеt site , I the style and design it aсtually stands out.
  My site :: car dealers columbus ohio

  VálaszTörlés