Festett és/vagy stencilezett padló

május 15, 2011

Nemrégiben Kata, a Kicsi Ház blog szerzője szőnyegfestésre "adta a fejét", nos, ez nem semmi! :) Képes élménybeszámolóját és tapasztalatait itt olvashatjátok. Szerény véleményem szerint ez igazi "elvetemültség", persze a szó pozitív értelmében! Én is elkezdtem hát nézelődni ezügyben, és a festett szőnyegek mellett festett, és/vagy stencilezett padlócsodákra bukkantam. Nos, ha a szőnyegfestés "elvetemültség", akkor a padlófestés még inkább az, hiszen igazi embert próbáló feladat órákig/napokig guggolni a padló felett és festegetni. A képek azonban azt mutatják, megéri! :) Ti mit gondoltok?
Ha lépésről-lépesre szeretnétek tudni, hogyan készítsetek hasonló csodákat, kukkantsatok be Roeshel blogjába. A hölgy és férje igazi, elszánt DIY-esek, és fürdőszobájuk padlóját festették meg gyönyörű motívumokkal. A padló amellett, hogy szép, természetesen még vízálló is! :) A részletgazdag munka minden mozzanatát elolvashatjátok a bejegyzésben. Íme két fotó az elkészült műről:
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt

Forrás: blog.promove.com (3), designdazzle.blogspot.com (4), casapinka.typepad.com (1), designspongeonline.com (1), inspiredmrsstevens.com (1), thediyshowoff.blogspot.com (2)

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Van egy ijesztően ronda padlójú nappali szobánk, ahol hiába szép a régi bútor, és a falon a sok festmény, az összképet teljesen elrontja a kopott parketta. Csiszolásra-lakkozásra se idő, se pénz, festeni szeretném, most gyűjtök ötleteket, köszönöm a tippeket:)

    VálaszTörlés