Bemutatkozik a Megapuzzle + játék!

november 30, 2011

Szerettek puzzle-t rakni? Én igen, korábban évekig, bármilyen alkalomra megfelelő ajándék volt számomra egy puzzle, és amint megkaptam, azonnal neki is láttam a kirakásának. Rendszerint addig nem nyugodtam, amíg el nem készültem vele. Úgy rémlik, az 1999-2000 évek fordulóján épp a 2000 darabos, karácsonyi ajándékként kapott Taj Mahal-t ábrázoló kirakómat raktam, még a családi körben eltöltött szilveszteri "mulatság", és tv-s kabarék mellett is. Akkor mindenkiben volt egy kis félsz, hogy jön 2000, húúú, mi lesz, bevallom, a puzzle mellett kuporogva én is kissé félve vártam az éjfélt - vajon elkészülhet még a kirakóm, vagy éjfélkor vaksötét és világvége lesz? Hm, utólag ez már elég viccesen hangzik. Persze, semmi sem történt, így kirakózhattam tovább. :)

Ennyit elöljáróban, most pedig jöjjön a lényeg: a mai bejegyzés keretében ismét játékra invitállak titeket, ezúttal a Megapuzzle felajánlásából! 
A Megapuzzle csapat egyedi, saját fotóval ellátott kirakókat készít, kiváló (a nagy gyártókkal vetekedő, sőt, mivel egyedi gyártásról van szó, jobb) minőségben. Az általuk készített kirakókkal kezdők és profik egyaránt meglephetők: a kis darabszámostól az ezres nagyságrendűig tízféle termék közül választhatunk. A 12 darabossal a gyerekek is könnyen boldogulnak, míg a 2000 darabos puzzle már igazi kihívás a gyakorlottaknak is. 
Az egyedi puzzle elkészítéséhez csak egy megfelelő felbontású fotóra van szükség, amit a honlapon keresztül, a rendelés folyamatában fel is lehet tölteni. A puzzle megörökíthet családtagokat, barátokat, jelentős eseményt, nyaralást, egy szép emléket, vagy vicces pillanatot is akár. A lényeg, hogy saját fotónk által a puzzle garantáltan egyedi lesz! Éppen ezért kiváló ajándékötlet a közelgő Karácsonyra is! A puzzle bármely életkorban jó ajándék, hiszen a játék öröme kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztat, ráadásul készségfejlesztő hatása is van: fejleszti a megfigyelőképességet, a koncentrációt és a finommotoros készségeket.
Minőség tekintetében egyáltalán nem kell tartanotok a netes vásárlástól, a Megapuzzle kirakói két milliméter vastag, speciálisan puzzle-k gyártására használt kemény kartonból készülnek. A világszerte ismert holland Eska Graphic Board papírjait használják ők is, éppúgy, mint a Ravensburger vagy az Educa. A darabok nem szakadnak, nem gyűrődnek, a lézer-technológiára épülő vágás tökéletes illeszkedést tesz lehetővé.
A Megapuzzle karácsonyi akcióval kedveskedik vásárlóinak: ingyenes szállítással ajándékozza meg a webshopban vásárlókat. Fontos viszont, hogy a Karácsonyra szánt ajándékok rendelésleadását csak dec. 14-ig vállalják! Remélem, kedvet kaptatok a honlapjukon való böngészéshez, én jó szívvel ajánlom őket!

És most jöjjön a JÁTÉK!

A Megapuzzle felajánlásából nyerhetsz egy 300 darabos, saját fotóddal ellátott puzzle-t! Ehhez mindössze csak néhány egyszerű feltételt kell teljesítened:

1.) Lájkold az Otthon és dekor Facebook-oldalát!
2.) Lájkold a Megapuzzle Facebook-oldalát!
3.) Válaszolj helyesen a következő kérdésekre:
-Milyen súlyú egy 2000 darabos puzzle doboza?
-Kb. mekkora méretű egy 1000 darabos puzzle egy darabja?
-Mekkora a Puzzle 1300 nevű puzzle ajánlott oldalaránya?
(A kérdések megválaszolásához itt találtok segítséget.)

Válaszaidat teljes neveddel együtt az otthonesdekor@gmail.com e-mail címre küldd!

A játék vége: december 7., éjfél! Sok sikert! :)

Fotók: megapuzzle.hu (5)

You Might Also Like

0 megjegyzés