DIY rénszarvasos ajtódísz

december 22, 2011

Korábban már említettem nektek, hogy az idén kissé rákattantam a rénszarvasos dekorációkra. Olyannyira, hogy tegnap éjjel végre elkészültem egy régóta tervezgetett ajtódísszel, aminek fő eleme egy lila rénszarvasfej. Nekem most abszolút kedvenc, kíváncsi vagyok, hogy nektek is tetszik-e. :)
Ez a fotó adja vissza a színeket legjobban
Elkészítéséhez egyrészt egy hungarocell koszorúalapot, és egy régóta őrzött, "nemtudommianeve" = szizál anyagot használtam. (Egy virágcsokor alatt volt korábban, tetszett a színe, textúrája, így eltettem.) Az anyag bár viszonylag sűrű szövésű, mégis áttetsző, és egészen jól formálható volt. Két nagyobb darabra vágtam, és ráncolva, bevagdosva, a hátuljához ragasztgatva illesztettem az alapra. Bővebben a képek mesélnek:


A sablonom a Next holnapjáról való, de találkozhattatok vele már a blogon is, szintén a rénszarvas dekós bejegyzésben. Méretre nagyítottam, és átrajzoltam a monitor előtt.


A korábban az őszi poháralátétekhez és az elegáns szalvétagyűrűhöz használt lila dekorgumit "lényegítettem át" most is. A sablont a hátoldalon, megfordítva rajzoltam át.


Végül a rénszarvasfejet a helyére illesztettem néhány ragasztópöttyel, és pár, hosszúkás, ezüstös gyönggyel "koronáztam meg" az alkotást. :)


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt

Fotók: saját

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! A rénszarvaz grafikája megvan Neked digitális verzióban? nekem is nagyon tetszik, felhasználnám:)
    ha igen megteszed hogy elküldöd nekem a zsuzso.szabo@gmail.com-ra?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Mindjárt átküldöm, amiből dolgoztam, bár lehet, hogy az itt látható, felnagyított minta fotójával jobban jársz, mert ez sokkal nagyobb. Üdv, Timi

    VálaszTörlés