2011 - Az önmegvalósítás éve

december 30, 2011

Majdnem pontosan egy éve, 2011. január. 01-én, 00:01-kor, a szokásos BÚÉK-sms-ek között volt egy kis versike, ami így kezdődött: "Az év első percében, kívánok sikeres blogolást az új évben...". Nos igen, bár a blogom csak februárban indult, az ötlet már 2010-ben megfogalmazódott, és vannak, akik már ekkor tudtak róla. :) A januárt a blog csinosításával töltöttem, hogy olyan külsővel tárhassam elétek, ami nekem is tetszetős. A sok előzetes munka nem volt hiábavaló, a blog külső megjelenése ugyanis az indulás óta szinte alig változott, és még most is tetszik.


Kezdetben az volt a célom a bloggal, hogy nagyobb közönségnek is megmutathassam a magazinos cikkeimet, valamint kisebb-nagyobb DIY-alkotásaimat, és gyűjtögessem azokat a fotókat, amelyek tetszenek, és rám is inspiráló hatással vannak. A lakberendezési témájú oldalak, blogok figyelemmel követése már korábban is a szabadidős tevékenységeim közé tartozott, így a képek gyűjtögetése, válogatása, és bejegyzésekké gyúrása örömteli kikapcsolódás számomra. Persze az indulás óta sokkal több célom lett a bloggal, vagy annak kapcsán, így például tavasszal elhatároztam, hogy megtanulom a lakberendezés szakmai részét is, hogy még relevánsabb lehessek. Erről októberben írtam nektek. A dolog most is folyamatban van, és jönnek is majd az ígért szakmai cikkek, valószínűleg januártól! :)

Magazinos vonalon 2011-ben a legtöbb cikk a gyerekrovatomban, az "Együtt a gyermekekkel" c. rovatban jelent meg, de írtam lakásbemutatókat, sőt kertbemutatót is! A legnagyobb elismerés mégis az volt, hogy májusban én írhattam a vezércikket. :) Illetve, a másik kiemelkedően fontos momentum, hogy stylistunk, Judit "Csináljuk együtt" novemberi anyagához én biztosíthattam a helyszínt. Szuperjó volt! Egyébként, a legújabb magazinban kollégáimmal együtt mindannyian vallunk arról, hogy kinek mi tetszett legjobban idén. Íme az én választásom. (Kicsit részrehajló voltam ugyan, de mégiscsak ez volt a legnagyobb élmény!)Nézegetni- és olvasnivalóban a blogon sem volt hiány. Február 11-ei indulása óta 180 bejegyzés született. A legnépszerűbb 5-ös lista élén az ajándékba készített ékszertartóm áll, ami az Ikea Hackers oldalon is szerepel.


A legnépszerűbb öt bejegyzés:
1. DIY ékszertartó ajándékba
2. Húsvéti dekoráció lilában
3. Lila mánia - orgonalila hálószoba
4. Fésülködőasztal - tízféleképpen
5. Zöld hálószobák

A blogra összesen 64 országból találtak rá, természetesen, az élen hazánk szerepel, de szép számmal érkeztek látogatások Romániából, Szlovákiából, Németországból, és Szerbiából is. (Szintén top 5.) Magyarországon belül Budapest után Hajdú-Bihar megyéből érkezett a legtöbb kattintás, Pest megye a harmadik lett, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya megye előtt. Facebook-táborunkhoz eddig 899-en csatlakoztak! :)

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki olvassa, nézegeti a blogot, aki írt már nekem megjegyzést, e-mailt, jelentkezett nyereményjátékra, lájkolt, kommentelt a Facebook-on! Ezek mindig nagyon jól esnek, és még a nehezebb pillanatokban is erőt adnak a folytatáshoz!

A végére azért tartogatok még egy fontos bejelentenivalót! :) Bár aki folyamatosan olvassa a blogot, már tudhat róla, de lehet, hogy van, akinek még újdonság lesz: nagy örömömre csatlakoztam a Dekooder táborához, és 2012 januárjától ott is olvashatjátok majd a cikkeimet, jónéhány lelkes lakberendezés- és dizájnfüggő bloggertársam körében! :)
Remélem, jövőre is sokan követitek majd figyelemmel a tevékenységeimet, - én itt leszek! :) 

You Might Also Like

0 megjegyzés