Eredményhirdetés: "Szülinapi pályázat"

március 16, 2012

Elérkezett az idő, hogy végre eredményt hirdessek a februárban meghirdetett "Szülinapi pályázat" kapcsán! :) Először is, nagyon örülök, hogy ilyen sokan pályáztatok, közel harminc érvényes pályázat érkezett! (Ha még valaki nem látta volna, a Facebook-on létrehozott fotómappában megtekinthetőek az alkotások.) 

A dolog lényege ugye az volt, hogy olyan műveket vártam, melyek megalkotására a blog inspirált titeket. Jó látni, hogy nagy sikere van a DIY-ötleteknek, és a saját alkotásaimnak is. Természetesen, a döntés most sem volt könnyű, hogy ki legyen a nyertes, ki kapja a nyereményt. Számomra végül a legmeggyőzőbb alkotó Vicze-Máthé Orsi lett, aki több alkotással is pályázott, és szép, igényes tárgyak születtek a keze nyomán. Kedvencem a felvirágozott lámpa és a kagylós fényképtartó, ezeket emeltem ki a montázson:Orsi alkotott még két ékszertartót, levélformájú poháralátéteket, egy Dekooderes cikkem nyomán virágos ékszereket, sőt, egy lila szívet is "összedobott" parafadugókból. Orsinak nagy gratula, övé az 5.000 Ft-os HobbyMűvész utalvány!

Díjat ugyan nem nyert, de szeretném még kiemelni Kovács Viktória alkotását, aki a "félkutyás" párnát készítette el. Nagyon aranyos volt a történet is, amit e-mailben küldött mellé: a párnák Viki férjének készültek Valentin-napra, és mivel a kutya nyakörvén egy "H" betű látható, a Hemingway nevet adták neki közösen! :)

Még egyszer köszönet a fotókért, és már most üzenem, hogy alkossatok és fotózzatok folyamatosan, lesz még ilyen pályázat! 

You Might Also Like

0 megjegyzés