GardenExpo 2012

március 25, 2012

Az első vásári bejegyzésemet olvashatjátok. Egy kis összefoglalóként szánom azoknak, akik nem tudtak ott lenni, illetve azoknak, akik kint voltak, de szívesen megnéznék újra, képekben is. Az idei GardenExpo-n sok-sok kerti bútort, dekorációt, kiegészítőt hoztak el a cégek, nekem utóbbiak tetszettek a leginkább. Jöjjenek most a legszebb, legérdekesebb standok - szubjektíven. Mivel a kiállításon magam is szorgosan dolgoztam a magazin standján, a fotóim kellőképpen élvezhetőek (és látogatómentesek), mivel nagyrészt a nyitás előtt, illetve zárás után készültek. A "kiállítóságnak" is megvan a maga előnye :)

Egyik legnagyobb kedvencem az Atrium Design standja volt. Klassz termékek, szép stand, kell ennél több?


Szintén megkapó volt a SA Maison standja.


Izgalmas volt a LuiSpirit Interior Design tervezésében és a Kapuprofi Kft. kivitelezésében készült három terasz, melyek három különböző családmodellre, élethelyzetre alapultak. A felhasznált tárgyak több cégtől, részint kiállítóktól származnak.

1. Szingli manager terasza:2. Négytagú család terasza:3. Bohém házaspár terasza. A különleges kültéri világítótestek az Allights Kft. termékei.A Jysk standja nagyon színes volt:A Forma Vivendi és a La Meridiana standja a mediterrán stílus kedvelőinek okozott örömet:
A bounce egy lebegőfotel. Próbálta valaki?


Szintén színes és modern volt a Moree standja, felnőtt és gyerekméretű Flux székekkel, világító asztalokkal, bárpultokkal:
A Tectona Grandis standját minden oldalról megörökítettem:

A Tahiti Furniture standja:A Lotus Home standja:
A Tatu Parasols napernyői és napvitorlái:


A Caribico standja:


Az Aqualingnél érdekes módon Karácsony volt a teraszon:Az Ötödik Évszak standja, télikerttel:


A Green Art Kertépítész Iroda standja:A Fabro Stone standja:


A Reneszánsz Zrt. kövei:


Semmelrock burkolatok az AWA 2000 Bt.-től:


A Pool+Wellness City csillámlós, bézs színű medencéje nagy kedvencem lett!Rajnai Veronika kertészmérnök standja:És végül egy stand, amelyiknek nem tudom a nevét, mindenesetre a szlogenük alapján erősségük a különlegességük, ami így is volt. (Ha valaki tudja, melyik cégé volt ez a stand, írja meg!)


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt


Fotók: saját

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. "És végül egy stand, amelyiknek nem tudom a nevét, mindenesetre a szlogenük alapján erősségük a különlegességük, ami így is volt. (Ha valaki tudja, melyik cégé volt ez a stand, írja meg!)"
    Keresgéltem...megtaláltam!!!!
    Ha minden igaz, budaikertcentrum.hu oldalon találhatók ezek a szemet gyönyörködtető termékek!!!

    VálaszTörlés