Műgyanta a padlón

június 01, 2012

Hol máshol is lehetne a ma bemutatásra kerülő lakás, mint az egyik kedvenc városomban, Barcelonában. :) Érdekessége, hogy minden helyiségében műgyanta került a padlóra, ami szép, egységes felületet, és kellemes alapot ad a berendezésnek. Nálunk még kevesen alkalmazzák a műgyantát otthoni padlóburkolásra, inkább középületekben, csarnokokban használják. Pedig sok előnye van, például nincsenek azok a fránya fugák, szerintem így a takarítása is jóval egyszerűbb. A műgyanta önterülő burkolat, a helyszínen öntik ki a padlót a kívánt árnyalatban. Ha valaki ilyen szép végeredményt garantálna számomra, én szívesen kipróbálnám. Ti?Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt!


Forrás: adelto.co.uk

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. a műgyanta padló hátránya, hogy nehezen tisztítható nyom nélkül. M.helyemen van gyönyörű narancs színben, de a felmosómop sajnos folyton csíkos nyomot hagy, pedig már többfélét is kipróbáltattunk a t.nénivel:)

  VálaszTörlés
 2. Köszi Edit a hozzászólást. Azt gondolom, ez biztosan a felhasznált anyag minőségétől is függ, de valójában nincs közvetlen tapasztalatom. Így szívesen fogadok más észrevételt is!

  VálaszTörlés
 3. mi is épp műgyanta dilemmában vagyunk. a konyhába szeretnék, de nem vagyok meggyőzve róla, hogy nem karcolódik pl. a székek húzogatásától, ill. a két cicánk karmaitól... ahol eddig láttam műgyantát(munkahely, edzőterem) ott persze karcos volt, de ez lehet azért is, mert ezerszer nagyobb igénybevételnek van kitéve. ilyen tapasztalataitok nincsenek véletlenül?:)

  VálaszTörlés
 4. valóban karcolódik, és sajnos a fekete talpú cipő éle is nyomot hagy, ami nehezen távolítható el. Mivel nálunk egy orvosi rendelőben van, ezért olyan tapasztalatom nincs, hogy ha bármi éles (kés,villa) földre pottyan, hagy-e nyomot?

  VálaszTörlés
 5. Nos, megérdeklődtem nektek Dekooderes (dekooder.blog.hu) szerkesztőtársaimnál, és az a tapasztalat, hogy szép felületet alkot, könnyű takarítani, viszont valóban sérülékeny és karcolódik, sajnos... :(

  VálaszTörlés
 6. Hi all the Foor is www.pandomo.es from Ardex ARDEX. Regards
  Tobias YLAB arquitectos / http://www.ylab.es

  VálaszTörlés