IKEA 2013: főszerepben a textilek és a kreativitás

augusztus 19, 2012

Az IKEA rendszerint augusztus közepén mutatja be új katalógusát a sajtó képviselőinek. Nagy öröm számomra, hogy idén a blog szerzőjeként is meghívást kaptam az eseményre, különös izgalommal készültem tehát, hogy nektek is beszámoljak majd róla. Grátisz élmény volt, hogy megannyi ismerős arccal találkoztam, és hogy lakber-bloggerek ilyen szép számmal voltunk jelen. 

Ahogyan a katalógus bemutatóján megtudtuk, a következő IKEA-évben a textileké és a ötletességé lesz a főszerep, erre ösztönöz az új katalógus is. Otthonunkat nagyobb átalakítások nélkül is felfrissíthetjük, ha a textileket hívjuk segítségül. A cég egyúttal kreativitásra is buzdít: legyünk bátrak, alkalmazzuk DIY-módon is az anyagokat: vonjunk be dobozokat, akár bútorokat, bútorlapokat, vagy egy falszakaszt textillel, varrjunk párnákat, kiegészítőket, a lehetőségek száma végtelen, csak a fantáziánk szab határt.

Szintén újdonság, hogy a nyomtatott katalógus interaktívvá vált, ha például okostelefonnal beszkenneljük az egyes oldalakat, még több lehetőség tárul elénk, így kisfilmek, 3D-s látványképek. Az extra tartalom megtekintéséhez töltsd le okostelefonodra az IKEA-alkalmazást Androidos készülékre innen, iPhone/iPad készülékre innen, vagy tájékozódj az IKEA weboldalán!

A képanyag érdekessége, hogy néhány általam lőtt fotót is mutatok a bemutatóról, ahol az IKEA munkatársai körbevezettek minket az újonnan kialakított inspirációs enteriőrökön:


Az új katalógus címoldala:


Puha és színes textilek, minden mennyiségben:


Legyünk kreatívak! Az egyik méteráruból párnát varrhatunk, a szaggatott vonal a szabás helyét jelzi:


További új termékek, csodás enteriőrfotókon:
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-oldalához, ahol még több fotót, infót osztok meg!


Fotó: Otthon és dekor (1-8), IKEA

You Might Also Like

2 megjegyzés