2013 legsikeresebb bejegyései

december 29, 2013

Kíváncsiak vagytok, az idei bejegyzések közül melyek voltak a legsikeresebbek, mely ötletekre kattintottatok a legtöbben? Hát megmutatom! Az érdeklődés változatos képet mutat, de egyfajta tendencia is leszűrhető belőle. Íme a top 5 bejegyzés 2013-ból!


Az ékszertartós bejegyzések mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a blogon, az idei évi bejegyzések közük az ékszertartó dobozos "tarolt".Szintén népszerűek a hasznos információkat tartalmazó írások, amelyekből jövőre még többet szeretnék. Ezek közül egészen komolyra sikeredett a még januárban íródott étkezős bejegyzés, mely képanyagát tekintve is igen tartalmasra sikerült. Kellően népszerű is, a második helyet érdemelte ki a toplistán.Kedveltek a kis alapterületű lakásokat bemutató bejegyzések is, ezek közül is ez a 40 négyzetméteres, finoman nőiesre hangolt lakás érdemelte ki a legtöbb kattintást.Ezt a bejegyzést nagyon szerettem én is, a tortatálak válogatásával külön öröm volt foglalkozni. Ti is szerettétek! :)5. Reese Witherspoon otthona - 2013 június
A sztárok otthonai közül az idei évben Reese kaliforniai házára voltatok a legtöbben kíváncsiak. Valóban kellemes!Az összegzés: DIY, praktikus tanácsok, kislakások, csajos cuccok, sztárok otthona. Nos, ebből jövőre is kaphattok szubjektív válogatást, ha velem tartotok! :)


You Might Also Like

0 megjegyzés