5 különleges tárolási megoldás a családnak

december 10, 2013

Ebben a bejegyzésben a család apraja-nagyja találhat magának egyedi tárolási megoldást, igyekeztem mindenkire gondolni. A tárolók akár barkács-módszerrel, karácsonyi ajándékképpen is elkészíthetők, biztatnék mindenkit a megvalósításra!


1.) Anyának: ékszerfal. Anyának rengeteg ékszere van, milyen jól jönne neki egy ilyen "ékszerfal", amin a fülbevalók, a karkötők és a nyakláncok is megtalálnák a helyüket, szép rendben.


2.) Apának: bor- és pohártartó. Apa szeret időnként kibontani egy jó bort, és kortyolgatni az esti beszélgetés alatt. Milyen jó lenne neki egy ilyen fali tartó, ami nem foglal helyet, ráadásul könnyen, olcsón elkészíthető, akár raklapból is!


3.) A nagylánynak: körömlakk- vagy parfümtartó. A nagylány imádja festegetni a körmét, a fürdőszobában már mozdulni sem lehet a lakkoktól. Milyen jó lenne neki egy ilyen tároló, ahol akár színek szerint rendezhetné el a lakkokat!


4.) A nagyfiúnak: baseball-sapka tároló. A nagyfiú imádja a baseball-sapkákat, enélkül ki sem mozdul otthonról, és legalább egy tucatnyi sapkája van. Ideje lenne rendbe tenni őket, egyszerűen, vállfára akasztott kampókkal.


5.) Az aprónépnek: könyvespolc, ami a borítót láttatja. Az aprónép még szereti a könyveket, a színes, rajzos borítókat kár lenne eltakarni, ráadásul így könnyebben kiválaszthatja, melyikből szeretné az esti mesét.Forrás: pinterest.com

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Nemcsak anyának, nekem is igen jól jönne egy ékszertároló...Van ötleted, ki csinálhatna nekem ilyet? :)

    VálaszTörlés