2014. május 20.

Pasztellszínek 45 négyzetméteren

Moszkvából hoztam egy derűs, pasztellszínekkel játszó otthont, mely mindössze 45 négyzetméteres, így érdemes ellesni a fotókról néhány trükköt! Figyeljetek! :)A lakás alaprajzát (igaz elég miniatűrben), de szintén láthatjátok. A bejárattól jobbra található a fürdő, balra egy beépített szekrény. Továbblépve a konyha, illetve a nappali fogad. A háló nem külön helyiség, egy dobogóra építették - erről picit később bővebben. A konyhából nyílva pedig egy szeparált dolgozónak is jutott hely.


Amint láthatjátok, a háló szerves része a térnek, azonban a függönyt elhúzva megteremthető az intimitása. Az ágy egy nem túl magas dobogóra került, ami kihúzható tárolókat rejt. A konyhát egy félig beépített (a nappali oldaláról ez a tv-fal), félig nyitott falszakasszal választották el a nappalitól.  A bárpultos kialakításnak köszönhetően tágasabb a térélmény.


Szuper az egyszerű, fehér frontokkal ellátott konyha csempéje/falfestése - ezt pontosan nem tudom megállapítani. A fürdő is figyelmet érdemel. A betűs csempékből kirakott szójátékok, a fahatású kádtakarás, a sárga ajtó, na és a majmos kép - mind-mind egy igazán rendhagyó fürdőszoba szuper elemei!


Nos, tetszett?

Nézegess további lakásbemutatókat ITT!Forrás: 1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...