Gyerekrajzok kiállítása

május 04, 2016


A mai bejegyzésben arra mutatok példákat, hogyan tudjátok a kis művészek alkotásait ízlésesen, stílusosan elhelyezni otthonotokban. Ha eddig fejtörést okozott volna ez a kérdés, most igyekszem konkrét példákat mutatni.

1. Madzag + csipesz:

Nagyon egyszerű megoldás, könnyen beszerezhető alapanyagokkal. Rögzíts lazán egy madzagot a falra, majd kisebb vagy nagyobb fa ruhacsipeszekkel fogasd fel a rajzokat. A madzagot akár több sorban is elhelyezheted, ilyen módon akár egy egész falfelületet dekorálhatsz.2. Egész falat betöltő parafatábla:

A kis parafatáblákat sokan ismerik, de azok nem nyújtanak túl dekoratív megoldást, hacsak nem bolondíjuk meg őket egy kis csavarral. Az egész falat, falszakaszt betöltő „parafafal” viszont igazán látványos dekorelemnek számít, ráadásul könnyen cserélgethető rajta a dekor.3. Mágnesfal:

A parafatáblához hasonlóan jó ötlet a minél nagyobb felületet betöltő mágnesfal is, a különbség mindössze csak annyi, hogy itt a rajzokat nem rajzszöggel, hanem mágnesekkel rögzítjük. Készülhet az íróasztal fölé, de akár továbbfuthat az ágy fölé is.4. Képkeretek:

Szintén jó megoldás a szoba színeihez illő, különböző méretű képkeretek felrögzítése, melyeket alapvetően üresen hagyunk, később pedig az éppen aktuális alkotásokkal lehet dekorálni. Az sem baj, ha a művek nem illeszkednek pontosan a keretekbe, ez még egy kis bájt is ad neki.5. Csiptetős mappák:

Rendezett látványt nyújtanak a csiptetős mappák, melyekbe egyszerűen ki lehet tűzni az aktuális kedvenceket. Attól függően, hogy mekkora a rendelkezésünkre álló falfelület, több mappát is elhelyezhetünk, de mindenképp érdemes rendezett, szabályos csoportot alkotni, hogy jól mutassanak.Még több ötletet találsz a témában a pinterest oldalamon! :)


Forrás: pinterest

You Might Also Like

0 megjegyzés