Minikonyha fekete-fehérben

május 10, 2016

A napokban felkerült a Facebook-ra egy fekete-fehér minikonyha fotója, ami különösen tetszett nekem, így egy kicsit itt a blogon is kielemzem, hogy miért is olyan jó. :)

Bár a tér igen kicsi, mégis nagyvonalúnak tűnik, ami annak köszönhető, hogy nincs túlzsúfolva, és ugyebár a színekkel is csínján bántak a fekete-fehér kombónak, illetve a világos fafelületeknek köszönhetően.

A fekete fal merész vállalás kis térben, a szemben lévő nagy ablakoknak, és a hófehér konyhabútornak köszönhetően viszont remekül működik. A konyha csak a legszükségesebb funkciókat látja el: sütő, pici főzőlap, pici mosogató, hűtő és talán mosogatógép is rejtőzik benne.

A nagy belmagasságnak köszönhetően a konyhabútor felfelé terjeszkedik, ami remek tárolóhelyeket ad, akár ritkán használt cuccoknak is. A minimál reggelizőpult megoldja az étkezések kérdését is.

Az egész tér különlegessége a két lámpa, illetve a két különleges ülőfelületű, illetve lábazatú bárszék. Ha ezeket az elemeket elvennénk, akkor egészen "snassz" lenne a látvány, de így, a kiegészítők csak megkoronázzák a végeredményt.
Remélem, ma is tanultatok valamit! :)


Forrás: pinterest

You Might Also Like

0 megjegyzés