Őszi kuckózás a nappaliban

október 11, 2017

Az ősz az az időszak, amikor igazán jó az otthonunkban "kuckózni". A hűvös, sötét estéken, esős, fázós hétvégéken puha takarókba burkolózhatunk, és egy bögre forró tea mellett olvasgathatunk, megnézhetünk egy filmet, vagy a szeretteinkkel tölthetjük az időt.

Szerintem a nappali a lakás "lelke", a saját lakásunkban is ezt szeretem a legjobban, és itt cserélem a legtöbbször a kiegészítőket. Ősszel mindig elfog a vágy, hogy minél puhább textilekkel vegyem körbe magam, ilyenkor előkerülnek a vastagabb takarók, plédek, a szőrmés kiegészítők és a dekorációt is ősziesre hangolom, rendszerint néhány új szerzeménnyel.

A legfrissebb állapotot most lencsevégre is kaptam, szerintem igazán hívogató és kellemes lett a végeredmény, én minden részletét imádom! :) Kis rendezkedéssel a létrapolc most átkerült a kanapé mögé, és annak sem tudtam ellenállni, hogy új szerzeményekkel dekoráljam! :)

A legújabb kiegészítőimet az Korzók kínálatából válogattam. A Korzó az Auchan hipermarketek előterében lévő üzleteket és szolgáltatásokat foglalja magában. Ha a nagybevásárlás mellett az otthonotokat is szeretnétek meglepni valamivel, akkor érdemes nyitott szemmel járni a Korzókon, hiszen számos olyan üzlet van, ahol lakáskiegészítőket vásárolhattok, többek között a Jysk, Pepco, Cserépváros, Hepi Otthon, illetve a virágboltok kínálatát – Brandt Virág, Horváth Virág – is érdemes szemügyre venni!Az őszi kuckózás elengedhetetlen kellékei a párnák és a takarók. Ebből szinte nem is lehet elég! Nekem most a legújabb kedvencem az őzikés párna a Jysk-ből, illetve a szőrmés ülőke, amit a Pepco-ban vettem, szerelem volt első látásra! Ráadásként hihetetlenül jó áron volt! :)


A létrapolc adta magát, hogy szebbnél szebb kiegészítőkkel dekoráljam. Ezúttal kisebb-nagyobb vázák, kaspók, mécsestartók kerültek rá, illetve egy kis "üzenőházikó", amibe fekete-fehér, őszi feliratot nyomtattam. Na és persze a lightbox is új, "kuckózós" feliratot kapott! Egy kis pozsgással, piros bogyós virággal, bordó színű levelekkel lett teljes a kép.A pinterest remek forrás, ha ötleteket, inspirációkat keresünk, és akkor is, ha valami nyomtatható feliratot vadászunk. A "hello fall" feliratot egyszerűen csak kinyomtattam fekete-fehér nyomtatóval, körbevágtam, és már mehetett is a kis üzenőtáblába, mint az ősz hírnöke.És ha már DIY, akkor készítettem még egy kis őszies dekorációt is a nappaliba, a fenti felirat, és néhány őszi levél felhasználásával. Nemrég a Jysk-ben vásároltam egy nagyon klassz, rézszínű drótból készített üzenőtáblát, amely remek lehetőséget nyújt arra, hogy dekorációként szolgáljon.

A nyomtatott felirat mellett egy kis üvegcsét is ráerősítettem, amibe virágot helyeztem. Az erdei séta során gyűjtött leveleket pedig kis facsipeszekkel rögzítettem rá. A táblához alapból jár néhány, de nekem volt itthon más típus is, ami kicsit kisebb, és több is volt belőle, így végül azokat használtam.


Bízom benne, hogy nektek is legalább annyira tetszik az ősziesre hangolt nappalink, mint nekem! :) Ha pedig szeretnétek beszerezni a képeken látható kiegészítőket, akkor íme a lista, hogy mi honnan való.

Az új kiegészítők beszerzési helyei:
fehér szőrmés ülőke: Pepco
szürkésbézs takaró: Pepco
őzikés párna: Jsyk
fekete fém mécsestartó: Jysk
kis szürke kaspó: Jysk
nagy világosszürke váza: Jysk
kisebb sötétszürke váza: Jsyk
zöldesszürke mécsestartó: Jysk
üzenőházikó: Pepco
rézszínű üzenőtábla: Jysk

JYSK üzletek a Korzón: Budakalász, Debrecen, Miskolc Dél és Fót
PEPCO üzletek a Korzón: Budaörs és Maglód

NYEREMÉNYJÁTÉK!!! :)
A Korzóval úgy gondoltuk, kedveskedünk Nektek egy kis meglepetéssel is. A Korzó Inspiráció Facebook oldalán ITT találsz egy egyszerű kérdést, amelyre kommentben kell válaszolnod. A válaszhoz böngészd át alaposan a szuper őszi lakásdekorációs kiegészítőimet! Lájkolj, kommentelj, és a tiéd lehet egy 10.000 Ft értékű JYSK ajándékutalvány! :)


Fotók: saját

You Might Also Like

0 megjegyzés