Bemutatom a Kislakás-tervezőt!

március 05, 2018

Az utóbbi hónapokban amilyen nagy csend volt itt a blogon, éppen olyan nagy szorgalommal dolgoztam valamin, amit most végre elmesélhetek nektek is! Tulajdonképpen az ötlet már régóta a fejemben volt, épp most néztem vissza, hogy már a 2016-os (!) évkezdő bejegyzésben ott volt, hogy szeretnék hasznos információkat megosztó e-book-okat írni. Nos, bár korábban is voltak rá törekvéseim, most vált teljes mértékben valósággá a gondolat!


A hasznos információkat megosztó e-book-okból egy egész sorozatot tervezek készíteni, melynek összefoglaló neve Otthontervező Füzetek. Úgy gondolom, ez jól utal a tartalmára, ugyanis ezek a füzetek főként azoknak fognak segíteni, akik lakberendező nélkül, saját maguk szeretnének belefogni otthonuk megtervezésébe, átalakításába, felújításába. Azonban mindezt hasznos információkkal felvértezve, tudatosan szeretnék megtenni.

Az Otthontervező Füzetek első kiadványa a Kislakás-tervező, mely elsősorban a kis alapterületű lakások megtervezésére, berendezésére koncentrál, sok hasznos információval, tippel, trükkel, és egy élő példával: egy 27 négyzetméteres kislakás komplett tervezési folyamatával. Az e-book közel 70 oldalas és 10 fejezetből áll. Tematikailag úgy épül fel, hogy minden fejezet tartalmaz egy hasznos információkat megosztó részt, majd a példa lakás vonatkozó tervezési részleteit, valamint egy feladatot-feladatgyűjteményt, amelyet a saját lakásodra vonatkozóan alkalmazhatsz.Ha rászánod az időt, hogy végigolvasd a füzetet, akkor már a hasznos információk és a példa lakás tervezési folyamatának bemutatása alapján is sokat tanulhatsz. Ha azonban az egyes fejezetekhez tartozó feladatokat is elvégzed, akkor nagyon sokat tehetsz azért, hogy egy sokkal jobban szervezett, praktikus otthonod legyen, hiszen egy lakberendező szempontjait, munkamódszerét kapod meg.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Kislakás-tervező, akkor itt olvashatsz róla bővebben és ugyanitt meg is rendelheted, március 5-18. között ráadásul bevezető áron:
http://www.otthonesdekor.hu/kislakas-tervezo/ 

Mindeközben pedig már töröm a fejem a további kiadványokon is, a következő nagy valószínűséggel a Fürdőszoba-tervező lesz, valamint tervezek ingyenes kiadványokat is!

Ha követtek az alábbi csatornákon, akkor nem fogtok lemaradni semmiről:

You Might Also Like

0 megjegyzés