Sárga-fehér hálószoba Cole&Son tapétával

július 01, 2018

Az előző bejegyzésben láthattátok ugyanennek a lakásnak a nappali-étkező-konyha helyiségét, most pedig megmutatom a hálószobát is. A hálószoba egy igen kicsi helyiség, a tulajdonosok azonban 180x200 cm-es ágyat szerettek volna bele, a lehetőségekhez képest pedig némi tárolót is. A televízió elhelyezése pedig szintén szerepelt az igénylistájukon.

Nem volt tehát egyszerű dolgom, hogy a kis helyiségből kihozzam a legtöbbet, de azt hiszem sikerült, és nekem a dizájn is nagyon bejön! A padlófelületből nem sok látszik, hiszen az ágy szinte betölti a teret, így felfuttattam a falra is, a tv háttereként. A két oldalra pedig tárolószekrényeket terveztem, valamint alulra fiókok kerültek.

A tapéta igazán különleges, nagyon örültem, hogy a tulajdonosok elfogadták az egyik javaslatom, mely a Cole&Son Cow Parsley terméke, így ez adja meg a szoba karakterét, a nappali tér sárga színeire rímelve.A tapéta visszaköszön a szemben lévő falon is, a bútorelemek között. :) A laminált padló burkolatból egy a tv méretéhez illeszkedő falpanelt terveztem. A két oldalán akasztós és polcos szekrények kaptak helyet, alulra pedig négy fiókos elem került.


Az ágy és az éjjeliszekrények is egyedileg készültek, a minél jobb térkihasználás érdekében. A jobb oldali éjjeliszekrényt például hozzá kellett igazítani a fal kiugrásához. A helyiséget modern lámpákkal dobtuk fel, amelyek azonban nem vonják el a figyelmet a tapétáról és a szoba színeihez illeszkedő festményről.


Neked hogy tetszik? :)


Nézz körül az alábbi csatornákon is, és iratkozz fel, ha nem szeretnél lemaradni semmiről:

Látványtervek: saját

You Might Also Like

0 megjegyzés