Lányszobák - spanyol mintára (cikk)

március 09, 2011

Hétfőn ismét lakásfotózáson jártam egy kedves pár otthonában, melynek kialakításában ügyes lakberendező is segédkezett. Mivel erről egyelőre nem árulhatok el többet, ezért ismét egy korábbi cikkemet "hozom". Nem véletlenül írtam a múltkoriban bejegyzést a spanyol gyerekszobákról, az itt látható lányszobák kialakításánál ugyanis az anyuka az (ott forrásként megjelölt) El Mueble magazint használta "bibliájaként". A spanyol lapból leste el a stílust, és több ötletet is onnan merített. Az anyag A Mi Otthonunk tavaly szeptemberi számában jelent meg.
 
A lányok, Panna és Maja mindketten általános iskolásak. Nincs köztük nagy korkülönbség, így édesanyjuk hasonló szobákat álmodott meg nekik. Hogy mégse legyen teljesen egyforma a két kuckó, Pannáé zöldes, Majáé pedig rózsaszín lett. Világos pasztellszínek, apró, romantikus minták, lányos apróságok adják a szobák hangulatát. A képek önmagukért beszélnek, az anyuka kétségkívül kiérdemli "a legjobb amatőr lakberendező" díjat! :)


Panna szobája:Maja szobája:2010. szeptember
A szobákba sok egyedi darab került: a fabútorokat a Dinoland, a kovácsoltvas ágyakat és a tükröt Antal István, míg a textilremekeket Trajkovics Gabriella készítette. A tapéták és a szövetek pedig a Biggie Best-től valók. 


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook-táborához itt

Fotók: Bézsenyi Zsolt

You Might Also Like

0 megjegyzés