Ajándékozz lakberendezést!

november 17, 2016

Ahogyan értesülhettetek már róla, a napokban hivatalosan is elindult a weboldalam! :) Az év eleji első bejegyzést mostanában igen aktívan nézegetem, hogy minél több megvalósuljon még abból amit idén szerettem volna. Természetesen, a dolgok azért "kis" csúszással "válnak valóra", de azért ebben is van jó, legalább érlelődnek, kiforrnak a dolgok. :)

A weboldal életre hívásával egy időben az első szolgáltatásaim is megjelentek. (Ezügyben még nagyon sok tervem van, de most csak arról mesélnék, ami már fenn is van az oldalon.) Szóval, Karácsony közeledtével arra gondoltam, hogy egy ajándékutalvány formájában lehet lakberendezési szolgáltatást vásárolni, ami kétféle konkrét csomagra váltható be. Az egyik egy hangulati montázs, a másik egy komplett látványterv, egy helyiségre vonatkozóan.

Azt gondolom, az utalvány nagyon jó ötlet annak, aki érdeklődik a lakberendezés iránt, vagy egy konkrét helyiséget szeretne felújítani, és ennek kapcsán szeretne szakértő segítséget kapni. A montázs főként iránymutatásként szolgál, míg a látványterven a funkciókat, az elrendezést és a színeket is tudjuk véglegesíteni.

Bízom benne, hogy többen is éltek majd a lehetőséggel, de figyelem! Az utalványok korlátozott számban állnak rendelkezésre, így aki ezt szeretné a fa alá tenni, gyorsan csapjon le rá! ;)

Részletek itt: otthonesdekor.hu/lakberendezesi-ajandekutalvany
You Might Also Like

0 megjegyzés