A Farrow&Ball és a Lineantika közös bemutatótermében jártam

október 01, 2012

Múlt hét pénteken este a Farrow&Ball új, a Lineantikával közös bemutatótermében jártam, ahol egy nagyszabású összejövetel keretein belül volt szerencsém megtekinteni az üzletet, az Arany János u. 22. szám alatt.

A Farrow&Ball angol festék- és tapétagyártó manufaktúra, közel hetvenéves múltra tekint vissza. Dorseti gyárukban ma is hagyományos receptúrák alapján, kézműves módszerekkel állítják elő festékeiket és tapétáikat. Termékeik gyártásához kizárólag természetes anyagokat, természetben előforduló gyantát és pigmenteket használnak fel, így ártalmatlanok az egészségre. A festékek 132 színben pompáznak, és szinte bármilyen felületre alkalmazhatók: fára, fémre, padlóra, kültérre vagy homlokzatra egyaránt. A Farrow&Ball a szintén csodás tapétáihoz ugyanazt a festékanyagot használja, mint a falfestékekhez, ezáltal tökéletes harmóniában lesz a tapéta és a festett fal, ha egymás mellé kerülnek egy enteriőrben.

Néhány csodás fotó a csodás bemutatóteremről:

A festékek és tapéták mellett a Lineantika bútorok is figyelemreméltóak az üzletben:


A kép hátterében látható tálalószekrényt Farrow&Ball festékkel kezelték, és éppen olyan színű, mint a mögötte lévő falszakasz.


Még néhány Lineantika bútor, a "teljesség" kedvéért:

Alettának köszönhetően egy-két olyan fotó is készült, amin rajta vagyok! :) Itt a bemutatóteremből épp a rendezvény másik helyszínére, az X6 Photo Edition Gallery-be tartunk.


Az X6 Photo Edition Gallery a Lumas hivatalos partnergalériája, ahol limitált példányszámú, szignált és számozott művészi fotográfiákat láthatunk és persze vásárolhatunk, vagy akár kölcsönözhetünk is. Többek között ilyeneket:

© H.G.Esch, www.lumas.de  

© Christophe Jacrot, www.lumas.de 

© www.lumas.de
Itt is készült rólam egy "lesifotó". Épp igyekeztem kifutni a képből. Nem sikerült. :)A rendezvény szuper volt, köszönhetően a nívós bemutatótermeknek, a kedves vendéglátóknak, a Farrow&Ball árnyalataiban pompázó sütiknek, és a sok ismerősnek, akivel összefutottam, élükön a blogger-csajokkal! :)


You Might Also Like

0 megjegyzés