Készíts velem ékszertartót!

október 02, 2012

Nemrégiben felkeresett Judit a Vintage Bazaar-tól azzal az ötlettel, hogy a hamarosan kialakításra kerülő műhelyükben tartsak ékszertartó-készítő workshopot. Nagyon megörültem a felkérésnek, hiszen egyrészt én leszek az első, aki alkotó műhelymunkát tart náluk, másrészt nekem is ez lesz az első workshopom. :) Ráadásul ez egy jó alkalom lehet arra is, hogy személyesen találkozzak veletek, olvasókkal. Részletek lejjebb!Megannyi ékszered, fülbevalód van, és mindig elkavarodnak, nem tudod, hogyan tárold őket? Csodálod a kézzel készült ékszertartókat, de egyedül nem mertél hozzáfogni, vagy nem voltak megfelelő alapanyagaid? Szemeztél már korábban a kézzel készült ékszertartóimmal? Ha igennel válaszoltál a kérdésekre, akkor az ékszertartó-készítő workshopot neked találtuk ki

Az alapanyagot és az eszközöket mi biztosítjuk, és segítséget is nyújtunk a tartó elkészítéséhez, a kész művet pedig természetesen hazaviheted, akár magadnak, akár előrelátóan karácsonyi ajándékképpen! A fotókon látható ékszertartók egyikét készítheted el, kérjük jelezd, melyik a legszimpatikusabb, melyiket szeretnéd elkészíteni. Jelentkezz mielőbb, várunk szeretettel!

Időpont: november 17. szombat, 15 órától
Helyszín: a Vintage Bazaar.hu műhelye, Budapest, 20. kerület.Velem tartasz? Ha igen, jelentkezz e-mailben az otthonesdekor@gmail.com címen!

You Might Also Like

0 megjegyzés