Hangulati montázs egy bróker lakásához

október 23, 2015

Az alábbi koncepcióterv kb. két évvel ezelőtt született meg, még egy iskolai feladat kapcsán. A feladatunk az volt, hogy ugyanazt az alaprajzot (ami funkcióban egy előtér, konyha, étkező és nappali) rendezzük be egy fiatal bróker férfi, egy fiatal grafikus-divattervező pár, és egy idősebb orvos házaspár számára. Mivel a három családmodell igényei eltérőek, természetesen az alaprajz és a berendezés stílusa is teljesen más lett.

Hozzám legközelebb a bróker stílusa állt, úgy éreztem ebben tudok a leginkább kibontakozni, így a vizsgamunka mellett az egyik kedvenc feladatom lett. A fémes-szürkés vonal helyett egy nagyon elegáns, modern térben gondolkodtam, amit csillogó felületekkel, és egy kis lilával bolondítottam meg, hogy a nőcsábász pasi igazán exkluzív környezetben fogadhassa a hölgyvendégeket. :)


A feladathoz az alaprajz mellett téri ábra és falnézetek is készültek, de (sajnos) csak kézi rajzolással. Mivel ebben nem vagyok a legjobb, ezeket nem teszem fel, viszont ha egyszer rengeteg időm lesz, akkor megcsinálom 3D-ben is a terveket. Addig is, gyönyörködjetek a montázsban!


Montázs: Otthon és dekor

You Might Also Like

0 megjegyzés