5 inspiráló konyharészlet

december 15, 2016

A mai bejegyzésben 5 különleges, inspiráló konyharészletet mutatok, amelyekből elleshettek néhány tippet, ha konyhafelújításra, vagy új konyha kialakítására készültök. :)

Amennyiben olyan helyen építkezel, ahol nincs vezetékes víz, vagy szükséges a víz keringetése, akkor ismerkedj meg a szivattyúk fajtáival ebben a cikkben!

1.) Keverd bátran a különböző struktúrákat, felületeket! Egy szép fadekor nagyon jól megfér egy egyszínű, sima, akár matt felülettel is, ha a színtónusok passzolnak egymással. Az alsó frontokon látható szürkésbézs szín most igazi favorit!2.) A geometrikus mintázatok még mindig erősen tartják magukat, így akár csempeburkolatnál is választhatjuk. Kiválóan feldobhatunk vele például egy fehér-natúr fa kombinációjú, modern vonalvezetésű konyhát.


3.) A fa fényes felülettel is jól párosítható, ahogy az alábbi kép is mutatja, és érdekességképpen, itt is geometrikus csempét alkalmaztak. Ami még szembetűnő, az a hatalmas ablak! Igen-igen, bátran lehet hatalmas ablakunk a konyhában is, és még csak el sem kell takarnunk függönnyel! :)


4.) Ugyan a régi lambériáktól mindenki inkább szabadulna, ilyen szép, fehérre pácolt színben remekül mutat! Akár hátrányból is kovácsolhatsz előnyt, ha még mindig lambéria lenne a lakásban, illetve ihletet kaphatsz ahhoz is, hogy szép faburkolattal borítsd a konyhát, étkezőt!


5.) Végül pedig egy kissé eklektikus konyha, amelynek a faragott lábú asztal ad különleges megjelenést, bájt. Ha modern konyhára vágysz, akkor is választhatsz bátran egy-egy izgalmas darabot, amivel fűszert vihetsz a letisztult megjelenésbe!Amennyiben további klassz konyhákat nézegetnél, ezt a cikket is ajánlom:
10 különleges konyha

You Might Also Like

0 megjegyzés