8+1 ötlet, amivel egyedivé teheted a fürdőszobád

november 28, 2016

Maradjunk a fürdőszoba-témánál, ha már a korábbi bejegyzésem is erről szólt! :) Ezúttal olyan ötleteket, tippeket mutatok, amelyekkel igazán egyedivé teheted a fürdőd. Lesznek közöttük kisebb és nagyobb "volumenű" ötletek is, amelyeket akkor is tudsz alkalmazni, ha csak egy kis dekorra van szükség, illetve akkor is, ha teljes fürdőszoba-felújítás előtt állsz.

A fürdőszobában "létfontosságú" a meleg víz jelenléte. Senki sem szereti hosszasan folyatni a vizet feleslegesen, amíg meleg nem lesz, ezért ha nálad felmerül ilyen probléma, vagy szeretnéd kiküszöbölni fürdőszoba-felújítás előtt, akkor érdemes elgondolkodni a használati melegvíz keringetésén.

Most pedig jöjjenek az ötletek:

1.) Betonhatású felületek: ha igazán egyedi fürdőt szeretnél, akkor felejtsd el a csempét! A betonhatású felületek nagyon dekoratívak! Lehet ez akár szürke színű műgyanta is, vagy mikrocementből is készítenek betonhatású felületeket.


2.) Egy poénos kép: miért ne dobhatnád fel a fürdőd akár egy képpel is? Válassz egy jó szöveget, és nyomtattasd ki tükrözve, vagy akár tükrözz meg csak néhány szót, ahogy a képen is!


3.) Egy dizájnos létra mint törölközőtartó: a létrák jó ideje divatosak, egy szép darab remekül mutat a fürdőben, ha van hozzá elég helyed.


4.) Padka, akár faborítással: a padkát nagyon jól ki tudod használni a fürdőben, hiszen remek lerakóhelyet biztosít. Ha falba építhető tartályos wc-t választasz, akkor annak a beépítéséhez szükséges is padka. Vidd ezt tovább, és vágass rá egy fapolcot. Sokkal barátságosabb lesz így! :)


5.) Egy dizájnos törölközőszárító: egy szép darab nagyobb befektetést igényel, de ha szeretnél egy igazán egyedi dolgot a fürdődben, akkor bátran válassz a dizájnradiátorok közül!


6.) Klassz lámpák: ezen a képen több dolog is figyelemre méltó, többek között a fekete fal, és a praktikus tükrös felső szekrény. Mégis, a klassz kis függesztékeket emelném ki, amik nem megszokottak, éppen ezért annál látványosabbak a fürdőben!


7.) Zöldfal: az élettel teli zöldfalak csodálatosak, bármilyen térben jól mutatnak. A fürdőben valódi dzsungel-hangulatot teremtenek, és a párás környezet csak jót tesz a növényeknek, ha kellő mennyiségű természetes fény is rendelkezésre áll. Igazán extravagáns megoldás!


8.) Fafelület a falakon: szintén nem megszokott, hogy a falon fafelülettel találkozzunk a fürdőszobában. Ez lehet fahatású csempe-, vagy vinil burkolat, illetve akár a nedves környezetet jól tűrő trópusi fa is.


+ 1: A mosógép (szárítógép) elrejtése:nem feltétlenül egyedi ötlet, de nagyon jót tesz a fürdőszobának, ha relaxálás közben nem kell a mosógép, vagy a szárítógép látványában "gyönyörködnöd". Ha van elegendő helyed, akkor rejtsd el ezeket a készülékeket akár csak szekrényajtók mögé!You Might Also Like

0 megjegyzés