Denim Drift, avagy az év színe a Dulux-nál

február 25, 2017

A héten egy izgalmas sajtóeseményen jártam, ahol megtudhattuk, hogy a Dulux mely színt választotta az év színének, illetve milyen színtrendeket határozott meg az idei évre. A 2017-es színpaletta az egyensúlyról szól, idén érdekes kontrasztját láthatjuk a merészebb, feltűnőbb színek és a visszafogottabb, világos árnyalatok választékának.

Az év színének a "Denim Drift" nevű kékesszürke árnyalatot határozták meg, mely egy időtlen, egyben sokoldalú árnyalat, más és más jelleget ölt attól függően, hogyan és hol használjuk. Bármely élet- és lakberendezési stílushoz illeszthető, így mindenki megtalálhatja vele a számítását, kisebb vagy nagyobb felületen alkalmazva.

Kiválóan mutat például arannyal, vagy natúr árnyalatokkal is:


Íme az év színe, a Denim Drift 87BG 27/077:

 És a hozzá tartozó kékes árnyalatokkal játszó színpaletta:


Ha szeretnétek hódolni az év színének, vagy egyébként is kedvelitek a kéket, ami oly sokszor felbukkan a környezetünkben, vagy épp a ruházatunkban is, íme egy kis inspiráció! :)

Végül pedig a sajtóeseményen készült fotóim a különleges, kékes árnyalatokban pompázó sütikről, amelyeket mindenki nagy örömmel fotózott! :) Sajnos, csak telefonnal készült képek, így nem tökéletesek, de szerintem a hangulatot és az egyediséget így visszaadják! :)Fotók: Dulux (6), saját (1)

You Might Also Like

0 megjegyzés