Gyere tavasz, várunk!

február 27, 2017

Az idei tél igencsak próbára tett bennünket, így talán még inkább várjuk a tavaszt, a természet ébredését. A hosszú, fagyos, szürke tél után már olyan jót tenne a lelkünknek egy kis szín, egy kis zöld! Csempésszük hát be az otthonunkba, ha a külvilágban még várnunk is kell rá. Néhány zöld növénnyel, színes virággal csodát tehetünk, és a lelkünket is simogatják! :)

A legjobb, ha csoportosan rendezed el a virágokat, növényeket, hiszen így sokkal "hatásosabbak", és esztétikusabb látványt is nyújtanak. Most erre mutatok néhány igazán szép példát.

Ha pedig szeretnél a kert tavaszi megújulására is felkészülni, akkor ebből a cikkből tájékozódhatsz, hogy mit érdemes tudni a szivattyúk tavaszi beüzemeléséről! :)

Íme az első tippem: rendezgesd a kis növényeket, virágokat az asztalon egy csoportba! Egyáltalán nem baj, ha a vázák és növénytartók különbözőek, így még játékosabb hatást kölcsönöznek!


Sőt, akár egy emeletes tálcára is rendezheted őket! :)


A különböző geometrikus mini "terráriumok" nagyon divatosak most, ez a típus az egyik kedvencem:


Egy komód teteje is tökéletes lehet arra, hogy benépesítsd növényekkel!


Sőt, akár nagyméretű, ötliteres dunsztosüvegeket, vagy hasonló formájú vázákat is felhasználhatsz, hogy néhány szál szép virágot helyezz el bennük.
Különböző formájú, de azonos színű vázáid vannak? Tökéletes! Ha nem így van, akkor fújd át őket bátran egyszínűre! :)


Ezek a különleges fali növénytartók is szuper ötletesek, és vidám hangulatot csempésznek otthonodba!


A végére pedig egy igazán ütős tipp: népesíts be egy egész polcot növényekkel! Igazán különleges látványelemben lesz részed, és biztosan nem fog majd rajtad a téli szürkeség, és a tavaszi fáradtság! :)Forrás

You Might Also Like

0 megjegyzés