Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 5. - Nappali látványtervek

február 08, 2017

Végre folytatás következik a kislakás ügyében, ezúttal a nappali látványterveit mutatom meg. :) Ugye, emlékeztek még a kiindulási állapotra, az alaprajzi módosításokra, a fürdőszoba, valamint a konyha terveire? Ha nem, akkor mindenképp érdemes visszatérnetek azokra a bejegyzésekre is! :)

Nos, végre véglegesítettem a nappali látványterveit is. Mert lássuk be, egy-egy projekt kapcsán gyakran előfordul, hogy nem teljesen kész látványtervek kerülnek ki a kezemből, inkább csak amolyan "vázlatszerűek", amelyek alapján a munkákat meg lehet kezdeni, sőt, el is lehet végezni, ugyanakkor azok a tervek inkább csak a döntést segítik elő, nem ennyire esztétikusak.

A blogra, weboldalra azonban igyekszem ezeket véglegesíteni, és látványos formába önteni. Szóval, így készült el most ennek a nappalinak a látványterve, ami egyébként már 80%-ban meg is valósult időközben. A bárasztal, illetve a kanapé feletti rész kérdéses még (ide lehetséges, hogy könyvespolc fog kerülni), így a végleges állapot elképzelhető, hogy némiképp eltérő lesz.

Ami már megvalósult, az a padló, falszín, és az egyéb bútorok, mint a komód, a tv-szekrény, és a beépített szekrény a szoba másik oldalán. A koncepciónk egyébként a konyhánál már látott bézs-barna, elegáns vonal volt, minél szellősebb, világosabb összhatással, hogy a kis teret minél kevésbé "nyomjuk össze". A mindent elnyelő, teljes falat betöltő beépített szekrény nagy segítségünkre volt ebben.

A szekrény érdekessége egyébként, hogy csak 40 cm mély (sajnos mélyebbre nem volt lehetőség a mellette lévő ajtó elhelyezkedése miatt), de azért így is nagyon sok holmit elnyel. Nos, nézzetek körül a szobában, a látványterveknek köszönhetően ezt most szinte minden szögből megtehetitek!  :)


A lakást bemutató sorozat részei:
Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 1. - Előtte képek
Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 2. - Az alaprajz módosítása
Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 3. - Fürdőszoba látványtervek
Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 4. - Konyha látványtervek
Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 5. - Nappali látványtervek
Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 6. - Színes alaprajz
Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 7. - Videó a látványtervekből


Látványtervek: saját

You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. Kedves Timi!
  nem találom a kész lakásról szóló cikket, képeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Judit! Sajnos még nincs fent a blogon, mert nincs sajnos 100%-ban kész a lakás, ezért nem is tudtam lefotózni. Remélem, tavasz környékén már sort tudok keríteni rá. üdv, Timi

   Törlés