2017. február 19.

Egy 27 négyzetméteres lakás átalakulása 6. - Színes alaprajz

A kislakást bemutató sorozat előző részeiben körbejártuk a lakást, már ami a látványterveket illeti. :) Itt láthatjátok a fürdőszoba, a konyha, valamint a nappali terveit. Most pedig, hogy lássátok egészében is, hogy az egyes helyiségek hogyan helyezkednek el egymáshoz képest, megmutatom a végleges színes alaprajzot is.

Szeretem a logikus, rendezett, egyértelmű alaprajzokat, és azt gondolom, ezt sikerült itt is megvalósítanunk. Ahogy láthatjátok, a lakásba lépve egy kisebb előszoba fogad, ahonnan a fürdőt, illetve a nappalit lehet megközelíteni. A konyha a nappalin keresztül érhető el. Mindössze 27 négyzetméter, mégis minden fontos és szükséges funkciónak megfelel. :)


Az alaprajzi módosításokról olvashattatok már egy korábbi bejegyzésben, így erről most nem írnék részletesebben. Azért érdemes az eredeti alaprajzra is ránézni összevetésképpen. :)Ha úgy érzed, hogy neked sem felel meg a lakásod jelenlegi felosztása, keress meg, és gondoljuk át együtt a lehetőségeket! :) A weboldalamon megtalálod a szolgáltatásaimat, illetve felveheted velem a kapcsolatot! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...